Hledat  

Realschuzkazafo

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Realschuzkazafo

Příspěvekod mirax » ned 26. led 2020, 22:40

amateri Realschuzkazafo byl ste někdo je u Alberta na stare osade, není to nahodou zuzana co tam byla o ni sem tu něco psal že to byl hroznej zazitek
mirax

Re: Realschuzkazafo

Příspěvekod juraka » ned 26. led 2020, 23:06

Zkoušel jsem se domluvit na amaterech. Katastrofa. Po 4 hodinach mne zdupala tak jsem to ukončil.
juraka

Příspěvekod and » pon 27. led 2020, 9:57

Rovněž jsem jsem se zkusil domluvit. Zprávy vypadaly nedůvěryhodně, tel číslo neposkytla. Napsala místo: Stará osada 15, které jsem prolustroval zde, a myslím si, že podle toho co o sobě uvádí se jedná o paní nebo slečnu, která zde figuruje jako: "Simona Stará Osada" a pár dalších nicků. Po přečtení jsem se již o kontakt raději nesnažil.
and

Příspěvekod Jarmil666 » pon 27. led 2020, 11:06

Zdravím pánové, já byl cca týden zpět. Byt ve fázi stěhování, baba spíš víc kecá než šuká, hraje si na psycholožku či co, všude byla všechno ví, na konci ti snad řekne i tvůj psychoprofil :D :D . Obličej cajk, kozy 3 až 4,krásný bradavky, kuřba spíš horší průměr, ale co mě dostalo nejvíc když se na mě sedla a řekla že musí opatrně že je asi 2 měsíce po porodu :roll: . Takže rychle dodělat zaplatit půl hodiny 1000kč,a už se nikdy nevracet. Toť můj osobní názor.
Ještě dodat že postava od prsou dolů nic moc, ale co čekat když je momentálně po porodu že

|
Jarmil666

Příspěvekod mirax » pon 27. led 2020, 16:02

ted sem tu cet ze Simona bydlela stara osada 27 6 patro tak je to ona precet sem si to až ted a podruhy ji naletel
mirax

Příspěvekod Jarmil666 » úte 28. led 2020, 8:18

No já byl v čp. 15,Simonu neznám ale tahle se tam opravdu čerstvě stěhovala a podle věcí na stálo a ne jako šukací středisko :D
Jarmil666

Příspěvekod mirax » úte 28. led 2020, 15:56

no ja byl v cisle 27 velka 13 patrova bytovka a na psycholožku si hrala taky tak teda nevim
mirax

Příspěvekod Jarmil666 » úte 28. led 2020, 17:03

mirax píše:no ja byl v cisle 27 velka 13 patrova bytovka a na psycholožku si hrala taky tak teda nevim

Hele třeba se jen posunula o kousek dál kdo ví, ale asi shodneme na tom že nemá smysl opakovat :D :D

navíc jsem teď našel toto na nornik.net , až na tu lukanu musím souhlasit, mě říkala že stěhování proto ten bordel :D , ale s tou lukanou mě rozsekal :D :D :D

borci kdo by chtěl navštívit ženu s nickem Realschuzkazafo,tak moc nedoporučuji za 1 uvidítě neuvěřitelnej bordej v bytě,jestli byl někdo za holkou momentálně s nickem Pravdiva,tak to je ten samej případ bordel jak v tanku,za 2 uváďí žě jí je 31 ale pak mi sama řekla že jí je 42,za 3 nemá předňí zub,a za 4 to mně dost pobavilo používá místo gelu rostliný olej lukana :-))))Jinak je to symapatická žena,kozenky po dítěťi ale ješte jsou celkem pevné,uvádí že má 62kg,řekl bych 72kg,na sex nedošlo,jen mi vyhonila šel jsem dál,já už určo opakovat nebudu.
Jarmil666

Příspěvekod lubaz » pát 31. led 2020, 8:24

Snazil jsem se s ni domluvit nekolik dni, vzdy to dopadlo tak, ze jsme se domluvili a pred schuzkou prestala reagovat. Odpovedela az treba hodinu (nebo i nekolik hodin) po domluvenem terminu. Prej musim pocitat s nejakym drobnym spozdenim a taky me pokazde vysvetlila, ze za to muzu ja a to, ze chvili nepockam :-D
Ted jsem nasel toto vlakno a jsem rad, ze jsem se nedostal az k ni.
Ale jestli je jeji rychla a ferova domluvta se vsema jako semnou, tak se k ni asi nedostane skoro nikdo :-D
lubaz

Příspěvekod JBJB » ned 16. úno 2020, 5:48

změnila nick na Rychladomluvasex Jestli někdo ještě váhá, tak důrazné varování. Jestli je to ta legendární kunda Simona nevím, jsem neměl tu čest, ale vůbec bych se nedivil. Domluva katastrofa. Pak tě nechá na místě čekat, a přestane odepisovat. Čekáš. Píšeš jí. Odjedeš po 20minutách. A pak ti hned začne vypisovat proč jsi odjel, že je to tvá chyba. Prostě jak už zde bylo uvedeno. Dělá z tebe kokota, snad aby se jí ještě omlouval? Ty pičo... No, takže jsem se vrátil. Přestane opět odepisovat. Když se ti náhodou podaří, že vyleze z toho zeleného činžáku, tak chybí přední zub. A hned začne a mele jednu pičovinu za druhou. Všude byla všechno ví. Je to jen zastírací taktika aby "spotřebovala co nejvíc času". Nejedná se o dotazy "ze slušnosti aby řeč nestála". Čistokrevné mlení pičovin. Znovu. Důrazné varování. Ptá se mě: Jak dlouho jsi na amaterech. Odpovím a zeptám se jí obratem na to samé. Odpoví, že týden. Což u tohoto profilu je pravda. Proč ho ale asi změnila/založila nový? Když jí říkám, že vím že ho má krátce, a proč si teda založila druhý? Jako když ji opaří, a v xsichtu vidíš jak je zaskočena a hledá výmluvu.. ééhm.. Zeptal jsem se kde pracuje, takovou báchorku jsem dlouho neslyšel. Ty vole. Tak se tím bavím, protože honit ani kouřit neumí, a pokračuji a upřesňuji dotazy na práci. Jo holka, příště si to líp připrav. Nebo jestli to používáš běžně, tak si k tomu tématu nejprve něco načti. Měla by si změnit inzerát, že bere prachy za mlení pičovin. Mě třeba tvrdila, že má děti dvojčata několik let staré. A né, že byla v lednu měsic po porodu. Ty vole kdo by jí to dítě jako udělal? Kámo jestli ses stal otcem dobrovolně u takového materiálu, tak respekt vole. Nikdy víc Stará Osada u Alberta.
JBJB

Příspěvekod and » pon 17. úno 2020, 10:12

Možná se jedná o náhodu, ale něco podobného jsem zažil se slečnou co používala nick Kaolka.
and

Příspěvekod Chris Redfield » pon 17. úno 2020, 17:39

and píše:Možná se jedná o náhodu, ale něco podobného jsem zažil se slečnou co používala nick Kaolka.

Kaolka z Vyškova sice taky hubu nezavřela ale jak ji zavřela tak perfektně kouřila a šukala a pak zas pěkně kouřila až do konce. Po mrdání mi dokonce udělala špíz a kafe. Tady ta svině ze Staré osady je podle mě alkoholička.
Chris Redfield

Příspěvekod and » úte 18. úno 2020, 14:31

Pravda, kafe jsem dostal také, i erotiku bych hodnotil podobně, ale s domluvou to bylo takové krkolomnější, takže už jsem to opakovaně nezkoušel.
and

Příspěvekod and » úte 18. úno 2020, 14:33

Omlouvám jsem za možná matoucí předchozí příspěvek. Vše kladné se týkalo Kaolky.
and

Zpět na Dotazy na dívky