Zdar,
prednedavnem jsem navstivil Relax Studio a vybral si Denisku (pry ma 19 let). Ma pekny telo, fotky sedi. Tvar ma trochu protahlejsi, trochu delsi nos. Prsa pekny dvojky. Vybral jsem si s ni 75min B2B masaz za 1600 (koukam ze taky zdrazeli).
http://www.svetmasazibrno.cz/deniska/Prostory jsou OK, vypadaji ciste (akorat jsem si ve sprse porezal o sprchovou hlavici prst, kdyz jsem odchazel

). Zavedla si me do pokoje a rekla, at se osprchuju a udelam si pohodli na brise. Pak prisla v zupanku, taky se osprchovala a masas zacala.
Zacatek klasika - doteky s perickem, lechtani, skrabkani na chrbte. Trvalo to cca 20 minut. Pak body to body - Deniska byla skvela, pouzivala prsa a cele telo. Celou dobu mi dovolila dotykat se (vsechno krome mezi nohama). Pak otocka, hezka masaz rukou, nohou. O penis zavadila jenom "omylem" par krat. B2B zase supr, pohledy do oci, bylo to fajn. Doteky penise zadne.
Pak jak se blizil casovy limit si sedla na moje nohy a zacala se venovat peru - pro me docela neprijemna poloha. Pocity - honicka "z povinnosti". Jinak hodne mila holka, taky na pokec, hezke telo. Co se casu tyce, myslim, ze jsem tam byl o par minut dyl. Nikam nespechala, necitil jsem casovy pres. Ale hodiny byli primo pred ocima a casto si to kontrolovala.
Popravde uz bych se nevratil, prijde mi to hodne prachu za malo muziky, hodne casu zabiteho blbustkami (skrabkani), jemna masaz a honicka nic moc.