|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
doov píše:Myslíš že slečny nemají slušnou finanční rezervu??
Zvíře píše: mám teda strach. Četl jsem pár diskuzí na jiném fóru a musím teda říct že někteří norníci jsou hodně nezodpovědní.
Zvíře píše:Che píše:
virus covidu 19 tu je a už bude, podobně, jako tu jsou a budou viry např. chřipky. Podobně jako chřipka se i šíří. Je jen otázkou času, kdy se s ním každý z nás setká tak říkajíc tváří v tvář. Ta otázka není "zda?", ale "kdy?". Navíc jsem zcela přesvědčen, že covid v budoucnu nebudeme brát jinak než právě onemocnění chřipkou.
To je teda divná chřipka když si s ní nikdo neví rady, zavírají se školy a ruší se akce. Nemám strach že chytnu něco od Mii, ale přes ní od těch neodpovědných hlupáků co to mají u prdele. Vrátí se z nejohroženější oblasti a klidně dál chodí po privátech jakoby nic místo aby byli v karanténě. Přečti si to. Je jim to úplně jedno. To ti přijde v pořádku ? Myslím že Mii je to taky jedno.
Zvíře píše:Eisenbahn píše:Tak se ty zvíře stáhni do jeskyně, ať to přežiješ. Nějak se nám tu množí retoši a podezřelí mudrlanti, tak ať tě nenakazí ještě ten koronavirus.
Mio vítej, jsem moc rád, že tě tu zase máme![]()
Kolikpak je ti asi let ? Přemýšlel jsi někdy hlavou ? Ty seš přesně ten důvod proč je mnohem lepší zůstat domaBohužel tak jako ty uvažuje většina norníků
l123S píše:Myslím ze plno z nas nyní přestane na nějakou dobu chodit
Třeba holky zlevní
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků