když už mám chytnout koronu, tak radši na privátu, než od někoho, kdo si doma kýchl do ruky, za pár minut si vzal roušku a jel na stojáka v MHD a chytil se madla a někdo po něm.. Ale vzhledem k tomu, že MHD nejezdím..
Já jezdím i v této době po obchodech pracovně, a krom roušky mám v rozprašovači desinfekci, kterou jedna stříknu všude, kde se chci dotknout (zvonek, klika atd) a několikrát za hodinu si ji stříknu i na ruce..(mimo to malej detail.. už je vyrobená desinfekce, ale není do čeho stáčet, protože nejsou kanystry a rozprašovače atd..)
Co se týče např. Německa.. tak nemá smysl dělat nějaká opatření.. vzhledem k tomu, kolik si tam za posledních pár let natáhli migrantů, kteří udávali falešné nacionály atd., vzhledem k tomu, že většina takových lidí žije v částech německých měst a dnes to jsou už gheta, kde jich je X i bez dokladů, tak tam se to regulovat a dohledat nedá ani za zlatý prase..
Ale na masáž si asi zajdu.. a nechám si i přeblafnout.. hlavně že budu mít na xichtu roušku..