Věk: 22 let
Výška: 177 cm
Váha: 55 kg
Prsa číslo: 2
Po dnešní návštěvě SP bych se ještě rád konečně setkal s Theou, o což se zatím již delší dobu snažím marně. 5 Norníků z 6 doporučuje

Po X. hodině volám a ptám se na Theu. Ano, přišla. A mohla by v XX:10? Dívka na telefonu připomíná, že to je za chvíli. Odvětím, že se nacházím asi tři minuty od privátu a zbude mi ještě rezerva. Thea se prý „musí dát dohromady“. Raději nepřemýšlím, co to konkrétně znamená

Zvoním a sděluji účel návštěvy. Slečna si pro mne přijde. Čekám. Poté se z mluvítka ozve nějaký ženský hlas a něco říká. Nevím, zda to není určeno mně. Vyzvedává mě Violeta. Dnes jí to více sluší. Snaží se být příjemná, výtahem pojedu sám, ona jen přikládá čip. V předsíni mě přebírá hubená mladá blondýna.
Do pokoje poté přichází Thea. Podle inzerce „Krásná a vysoká modelka.“ To určitě

Thea uléhá vedle mě, táže se, co od ní očekávám. Orál a klasiku. U orálu zdůrazňuje, že je lepší bez kondomu. Až moc průhledná snaha dostat ze mě pětikilo

Thea mi nabízí sprchu, čehož využívám. Omotává se prostěradlem, které v koupelně klade na zem a nabádá mě, abych si do něj utřel nohy, aby nebyla mokrá podlaha. Zve mě do sprchy, kde si přičapne a opláchne „pracovní nástroj“. V předsíni pusa na pusu na rozloučenou, výtah již čeká.
Velké zklamání (vzhled)

Kdo si první kopne, proč jsem nedal „otočku“, když se mi slečna nezamlouvala

Úpravy vyhrazeny.