hank.m píše:Tobiáš píše:Promiskuitní osoby jsou obecně promořené minimálně "dětskými nemocemi", obvzlášť pusinky ťapin provozující OB až do konce, takže praktika bez ochrany pro "začátečníka" může být docela solidní nálož bakterií a virů.

Dětské nemoci? Kapavka, Chlamidie, Herpes?

Herpes (HSV1/2), EBV a různé přenositelné bakterie flóry dutiny ustní

. To považuju za dětské nemoci, které se projeví podle toho, v jakém stavu máš imunitu. Možná teď řeknu blbost, ale co jsem taky tak pochopil, tak čím dřív začneš s aktivním sexuálním životem, tím líp v případě herpesu a EBV. Ano, EBV není zrovna příklad STD, jde ale o tu promořenost v populaci obdobně jako u herpesu a kdy se tomu začneš vystavovat střídáním sexuálních partnerů.
Chlamydie jsou klasika, takový zlatá průserově střední cesta mezi výše a níže zmíněném.

Pokud jsou diagnostikované včas (bacha na případy bez symptomů), tak léčba ATB na bázi doxyciklinů na 10-20 dnů a pak kontrolní stěry, které kurevsky bolí.

Pokud je necháš zažrat do těla, tak je léčba otravná a na delší dobu.
Kapavka a syfilis, tady už jde do tuhého. Opět záleží na stádiu a na rezistenci na ATB. V obou případech jste sledováni po dobu léčby a u syfilis dokonce do konce života myslím.
HIV je konečná, ale při hetero styku s kondomem je vzácné to chytnout od nakažené. HIV je hlavně doménou gayů a narkomanů.
Problém je, že zánět močových cest projevující se výtokem a bolestí při močení je symptomem několika výše zmíněných infekcí. Většina dementů si pak diagnózu dělá samo a naordinuje si špatnou terapii a léky, které si pokoutně někde sežene. Zánět odezní a stává se přenašečem.
Další průser je mentalita některých nakažených, co o své nemoci ví a z frustrace nebo pomsty to roznáší dál. Typicky cizinec, co si zajede sem vysypat pytel přes OB do ťapky nebo homosexuální predátor, co na hajzlu vyklepe tlamu nebo prdel opilému úlovku z baru.
Osobně jsem zažil 2x zánět močáku způsobené nějakou bakterií, kterou jsem chytil z tlamičky nebo kundy partnerek. Kámoš, co prošukal celou střední a vejšku, tak to samé a jednou chlamydie. Všechno chycené od holek, od kterých bych to vůbec "nečekal".