|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
ricoufko píše:Modusvivendi - a cena taky, jak uz nekdo vyse zminoval, 1400 plus doplatek za B2B? Muzes ji pritom alespon hladit nebo je odtazita?
modusvivendi píše:ricoufko píše:Modusvivendi - a cena taky, jak uz nekdo vyse zminoval, 1400 plus doplatek za B2B? Muzes ji pritom alespon hladit nebo je odtazita?
Před začátkem masáže (tuším, že až po sprše) mi bylo Sárou sděleno, že masáž je za 1.400,- Kč, s B2B je to ale již za 1.700,- Kč a s dotýkáním se masérky dokonce za 2.000,- Kč. Zvolil jsem "střední" variantu za 1.700,- Kč - neměl jsem potřebu se masérky dotýkat, ale dokážu pochopit, že někdo jiný tu potřebu má a zde to tedy patrně možné je - v mém případě by to bylo za 2.000,- Kč. B2B bylo fajn, na dotaz ohledně zkušeností s dotýkáním se masérky nemohu však pochopitelně reagovat. Ale Sára působila opravdu velmi příjemně a rozhodně ne nějak odtažitě a ostýchavě (ale ani nějak ordinérně), myslím, že se s ní bude dát o tom bez problémů pobavit.
gumak píše:modusvivendi píše:ricoufko píše:Modusvivendi - a cena taky, jak uz nekdo vyse zminoval, 1400 plus doplatek za B2B? Muzes ji pritom alespon hladit nebo je odtazita?
Před začátkem masáže (tuším, že až po sprše) mi bylo Sárou sděleno, že masáž je za 1.400,- Kč, s B2B je to ale již za 1.700,- Kč a s dotýkáním se masérky dokonce za 2.000,- Kč. Zvolil jsem "střední" variantu za 1.700,- Kč - neměl jsem potřebu se masérky dotýkat, ale dokážu pochopit, že někdo jiný tu potřebu má a zde to tedy patrně možné je - v mém případě by to bylo za 2.000,- Kč. B2B bylo fajn, na dotaz ohledně zkušeností s dotýkáním se masérky nemohu však pochopitelně reagovat. Ale Sára působila opravdu velmi příjemně a rozhodně ne nějak odtažitě a ostýchavě (ale ani nějak ordinérně), myslím, že se s ní bude dát o tom bez problémů pobavit.
To je teda dobrá buzeraceChápu že ji nebudeš šahat na kundu,ale je to přeci jen erotická masáž, takže když ji chytneš třeba jen za zadek tak by to mělo být v pořádku
modusvivendi píše:[
No ono to právě tak není, že je automaticky v pořádku, když při erotické (či tantrické) masáži saháš masérce na zadek apod. Někde to je vyloženě striktně zakázáno. Já takový zákaz i u erotické masáže dokážu pochopit. Proto je dobré, když o dotýkání se masérky má někdo zájem, aby bylo jasno předem, buď je to přímo v nabídce takové masáže nebo je zapotřebí se masérky dotázat. Podle mě je to jediný opravdu správný postup.
Danken009 píše:Liliana zkoušel někdo? za 2kdík
Danken009 píše:Liliana zkoušel někdo? za 2kdík
Zpět na Dívky z Brna na masáže
Uživatelé procházející toto fórum: yeball a 11 návštevníků