Po neúspěšném pokusu u
Adély a další přehlídce drzosti „slečny“
Belly 
mířím bez jakýchkoliv očekávání do
ShowParku. Během mého aktuálního pobytu se v systému postupně objevují: Viktorie, Klára, Jennifer, Sára, Viki, Sarah, Simonna, Alex, Eva, Emma, Vanesa, Dianna, Maya, Rebecca a Lea.
SarahVěk: 30 let
Výška: 170 cm
Váha: 52 kg
Mířím za Sarah do rohového pokoje č. 37, kde jsem nedávno strávil chvíli s
Natálií. Sarah sedí na židli před pokojem. Platím 1 500. Představujeme se a k odložení oblečení nabízí věšák a židli. Přístup na určité úrovni. Nevím, jak to nazvat. Elegance

?
Ulehnutí do postele, zmínka o příplatcích (líbání, lízání, možná OB). Orál, poté klasika. Sarah disponuje zajímavým umístěním tetování

, kvůli diskrétnosti nebudu konkrétnější. Během sexu hlasitá, líbá mě na krku. Tělo štíhlé, v obličeji lehce zblízka poznat 30+. Konverzace i během oblékání, přátelské rozloučení. Řada dívek by se mohla učit

... Pro lepší dojem z návštěvy stačí přece tak málo

. Nezaregistroval jsem ani obvyklý časový ojeb.
LeaVěk: 22 let
Výška: 168 cm
Váha: 50 kg
U recepce mladá pohledná dívka s blond vlasy. Recepční jí vysvětluje, že nemá pokoj 51, ale pokoj 50. Dívka se zastavuje u baru, poté pokračuje. Zastihnu ji před pokojem. Nevím, co mě to napadá, ale začínám anglicky

. Měla by teď čas. Prý za pět minut. Přecházím do češtiny, klidně jí dám na přípravu 10 minut

.
V záloze ponechána
Rebecca, která se ke mně hlásí. Rozměňuji na recepci tisícovku. Poté se vydávám za dosud nepoznanou dívkou do padesátky. Zavřeno. Prohodím pár slov se Sarah, cítím se trapně při čekání

. Poodcházím na druhý konec chodby. Když se vracím, dveře od pokoje č. 50 otevřené. Ptám se, zda mohu dovnitř. Ano. Dívka se převlékla do oranžového body. Platím 1 500 Kč a představuji se, abych z ní dostal jméno, jelikož zatím v systému SP nenaskočila. Lea.
Sprcha, Lea se svléká a šup do postele. Kondom, orál a „na koníčka“. Do akce se vrhá až příliš rychle. Tento den však není mou první

, takže se mě zase tak rychle nezbaví. Navíc to zdržuji konverzací. V SP prý jen pár dní. A příplatkové služby? Co bych chtěl? Líbání? Ano. Za kolik? Neví. 300? OK. Však za chvíli sama přijde, v jakých částkách se příplatky v SP pohybují

. Já na Lee. Sama iniciuje polohu s pokrčenýma nohama a poté mi dává nohy na ramena.
Když se ptám, jestli mě vyhodí, pokud se udělám za pět minut, tak se diví

. Zaplatil jsem si přece 20. Asi opravdu nová v oboru

. Vyvrcholení v její ruce, už nemůžu. Možná jsem starý na dvě dívky za cca hodinu

. Lea se pořád chichotá.
Výjimečně odcházím z SP v rámci možností spokojený

.
Úpravy vyhrazeny.