Hledat  

Denča Kovářská 721638544

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Re: Denča Kovářská 721638544

Příspěvekod Angelus » ned 15. pro 2019, 12:38

123456789R tak mu nezavid že mu holky píší na amaterech a tobě ne. :D
Angelus

Příspěvekod 123456789R » ned 15. pro 2019, 14:26

Angelus magore, to ty otravuješ holky. Jak smrdíš tady, tak smrdíš i na amaterech.
123456789R

Příspěvekod Angelus » ned 15. pro 2019, 15:12

Prosím kozorohu zamysli se nad sebou. Díky střelec.
Angelus

Příspěvekod repete » ned 15. pro 2019, 15:29

vulcan píše:
repete píše: Nic méně náštěva Barči je opravdu zážitkem postava uchazející větší prsa žádná modelka ale vypadá pěkně.
Nic méně samotná akce hrůza. Pokud se vám líbí akce příraz za minutu tak ok.
Ale holka je fakt mimo namyšlena že sežrala moudro světa pomlouvá ostatní holky co jsou sní na privátě a fakt nechapu že se uživí s tímto přístupem.
.. samotná akce po min tohle ju bolí nakoníčka už nepůjde zezadu ne takze rychle zavřít oči na klasiku a pryč .
Celkově nejhorší akce co jsem zažil !!!

repete , asi máš na mysli návštěvu Denči (ne Barči). :wink:
http://www.naprivat.cz/eroticky-privat- ... enca-36195
Barča (rep. v SOHO Vanessa) to asi není, Barča jako Nikol se občas objeví v Olomouci, Tylova, jako Nikol.

U té Denči jsou samé stížnosti, ale stejně tam za ní chodíte. Tak proč by se snažila.
Nejlépe nechodit, anebo domluva předem a penízky až po akci, to by se obecně zlepšil přístup u řady podobných. :idea:
Takto má prachy už jisté a nemá důvod se nějak snažit. Námitky, že by někdo utekl bez placení jsou blbost.

Ach jo Sory omlouvám se :)
Samozřejmě jsem myslel DENČU :)

Barču znám taky takova menší trošku drzejší ale pěkná holka výkon super jen ten přístup trochu pokulhaval ,ale nemuze rict ani pip .
Co jsem ji videl naposled byla po nejake operaci vajecniku a potom borcovi z privatu utekli prej za lepsim ??? Nevim kam ale mnel jsem pocit ze nekam po brne ale nikde jsem ji nezachytil . :)

BTW asi mi něco uniklo ale nechápu ty pasivně agresivní hlášky tady přítomných :(
Případně sem nahodte co řešíte at se zabavíme i mi ostatní co jsme bud mimo nebo hloupí :)))
repete

Příspěvekod vulcan » čtv 25. čer 2020, 13:17

repete píše: ..
Nic méně samotná akce hrůza. Pokud se vám líbí akce příraz za minutu tak ok.
Ale holka je fakt mimo namyšlena že sežrala moudro světa pomlouvá ostatní holky co jsou sní na privátě a fakt nechapu že se uživí s tímto přístupem.
Samotná akce klasika na Kovářské sprcha rozbytý dveře ale na to si člověk asi zvyknul. Příchod na pokoj kouř potom samotná akce po min tohle ju bolí nakoníčka už nepůjde zezadu ne takze rychle zavřít oči na klasiku a pryč .
Celkově nejhorší akce co jsem zažil !!! Fakt dělá ostudu.

nyní se objevila ve Znojmě. :evil:
https://www.naprivat.cz/eroticky-privat-ella-znojmo-54

Byla v mezidobí v Praze v Angels a u ITAla,
Hrozné, šílené recenze.
Nenechte tuto dívku navštívit, je agresivní a chce jen vzít peníze a nedovolí vám zůstat v době, kdy s ní souhlasíte. Dá vám špatný zážitek, který vám zanechá trauma.
citim nejakou nervozitu z ni. No, nic, mozna se uvolni po ceste. Ma pekny trochu mehci zadecek, a prirozene trojky (tipl bych 2.5). Zacala me honit, ale zustala v kalhotkach. Za chvili ji tak jemne (ne moc!) odtahnu kalhotky, jestli to pry nechce sundat. Odovedela VELICE neprijemne: "to nemusis tahat!". Ja - mmm... ok, promin. Nalada uz je zkazena. Pokracuje, honi. Trochu ji tak mackam prdelku. A ona vite co? Furt odsedne. To same prsama - furt se tak odsune, ze se to moc mackat neda. A je videt, ze to nema rada. zaroven neumi nastavit atmosferu (ani sebe ).

Místo, aby zapracovala na sobě, aby byla příjemná, dobrá společnice, tak se jen stěhuje a zkouší, kde něco vytříská.
Škoda, na fotkách se mně líbí.
vulcan

Příspěvekod petras60 » pát 26. čer 2020, 8:32

Tak sem sní komunikoval po SMS a už ta arogantnost jak mi odpovídala mi byla divná měl sem jít dneska dopoledne je ve Znojmě ,ale po tom co sem tady četl její recenze jsem to vzdal její komunikace byla kdyz sem požádal o adresu byla /říká se prosim a děkuji/napsal jsem přijedu na tuty kdyz se domluvíme a ona/žádný tuty mě nezajímá konec diskuse/atd musí to být opravdu namistrovaná blbka.
petras60

Předchozí

Zpět na Dotazy na dívky