Zdarec, znáte někdo? Už někdo testoval?
https://www.privatstar.cz/divky/alex/
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
drtic1986 píše: Už někdo testoval?
bllll1488 píše:Zdar, nevíte někdo jestli tahle slečna teď neoperuje někde jinde? Na stránkách Star privátu už v seznamu děvčat není a já s ní byl velmi spokojen. Předem díky za případné info.
chaospace píše:bllll1488 píše:Zdar, nevíte někdo jestli tahle slečna teď neoperuje někde jinde? Na stránkách Star privátu už v seznamu děvčat není a já s ní byl velmi spokojen. Předem díky za případné info.
Není náhodou nově jako Karin v AFH?
bllll1488 píše: Jsou si docela dost podobné, ale těžko říct jestli je to fakt ona. každopádně díky za tip.
chaospace píše: Není náhodou nově jako Karin v AFH?
vulcan píše:chaospace píše: Není náhodou nově jako Karin v AFH?
Podle vyjádření kolegyně z AFH, je to tak.
okradeny-novacek píše:jak tu nekdo pise ze to s ni bylo fajn tak tos mel stesti zes nepoznal jaka ve skutecnosti ta kurva je.. ja mel bohuzel tu prilezitost na vlastni kuzi poznat co je ta svine zac.. absolutne nic sem te kunde neudelal a zniceho nic ta svine zavolala na pokoj jinou devku a jeste nakyho borca a vyhodili me ze pry jsem byl na Alex hruby... moje teorie je takova ze ta kunda byla unavena z predchoziho zakaznika a nechtelo se ji pichat jeste se mnou tak proste nalhala tem dvoum ze sem se choval hrube, aby me vyhodili a ona si mohla odpocinout. Takze za touhle kurvou NECHODIT!!! ani za zadnou jinou na Privat Star Palackého třída 32! pokud nechcete aby vas ta špína obrala o penize a vyhodila na ulici driv nez smocite.
Uživatelé procházející toto fórum: bubino, chroustal104, kandula a 8 návštevníků