Lehne seli na zada a tady v te pozici vydrží az do konce s jednou pripominkou, ať tak moc neprirazim. Mel jsem dojem, že takhle ojebat na case i kvalitě se snaží jen ty rumunky. Výjimečně jsem tak zklamán i silikonovou češkou adelkou.
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Adam89 píše: slecna vypada diametrálně zcela jinak nez na fotkach ale přesto se s ni domloival na 30m za 2000, ..
.. s jednou pripominkou, ať tak moc neprirazim. Mel jsem dojem, že takhle ojebat na case i kvalitě se snaží jen ty rumunky.
3Gf píše:Proc tam porad kluci chodite kdyz vite ze to stoji zaprd?
jarjaroslav píše:3Gf píše:Proc tam porad kluci chodite kdyz vite ze to stoji zaprd?
Abychom se o tom (pravidelně) ujistili.
Věk: 21 let
Dylenhunt píše:Na jednu stranu nebejt tady průzkumníka, tak vo polovině madame nikdo nic neví, za to zase dík.
Ale si řikám, jak kolikrát píše že vod jedné přišel a jde si skočit na 15 minut eště k další, a to pomalu denně…a bere cokoli, protože „musí“…to je fakt trochu extrém. Vodhaduju že takle u nich nechá tak půl míče ročně a půlka z nich si přitom nezaslouží ani zlámanou grešli
antonio22 píše:Všichni vydime že je trošku extrémale když do něj budeš jebat, tak přijdeme o nejvetsiho predskokana současnosti (s vulcanem) a to by, myslím, byla i škoda.
Věk: 23 let
Výška: 170 cm
Váha: 60 kg
Věk: 23/25 let
Výška: 165 cm
Váha: 55 kg
jarjaroslav píše:Sonya
Věk: 20 let, Výška: 165 cm, Váha: 40 kg
Drobné stvoření s blond vlasy v pokoji č. 7. Z Moldavska, tudíž si mohu odškrtnout další zemi z „mrdlistu“. Rozlučka s 1 500 Kč. Sonya na mně, já na Sonye, zezadu. Vyvrcholení ne a ne přijít
. Při každé poloze si před... dává ruku
, takže se nedostávám úplně dovnitř, což situaci ještě více komplikuje. Tak ji žádám, aby to dokončila rukou.
Sonya působí jako příjemná dívka, vadí mi na ní snad jen větší rty. V ČR pochytila slovo „milacku“, čímž mě obšťastnila aspoň dvakrát.
jarjaroslav píše:Klára, Viktorie a Viki nasomrované u Viki v pokoji. Lákají mě dovnitř. Říkám, že tři je málo, potřebuji aspoň 10, abychom dali dohromady fotbalový tým. Vtipné...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 18 návštevníků