Není to zase ona?
https://www.naprivat.cz/eroticky-privat ... ikol-36377Takový inzerát dokáže nabudit erekci "Nejsem žádný privát, můžete se těsit na příjemnou společnost v soukromí mého bytečku.Dovoluji si vzhledem k mému věku a přístupu mít trošku vyšší ceny, než jste zvyklí u jiných slečen "

EDIT: něco jsem vyhrabal z norníka:
Navštívil jsem privat inzrujici pod nickem Nikol 19.. Vek nesedi,postava dle fota taktez faik..Za sumu kterou jsem vyplazl ,sluzby zadna slava.Vzruseni na bodu mrazu.Kundicka uz taky neco pamatuje. Byl nekdo? Nebo jen ja jsem se spalil? Diky noru zdar!!!!
-----------------
vzkaz pro nornika unknowsoldier:Dříve než vypotis nějaké lejno pořádně si přečti o které slečně píši.Moje reakce byla na holku která inzeruje pod emailem Nicol.zlin @gmail.com.telefonni číslo 704 060 438 .Takhle slečna uvádí svůj věk 19 let a dříve údajně pracovala v zahranici.Tak tahle holka určitě 19 nemá ani náhodou. Typnul bych 27....na jedne fotce hnede vlasy,na druhe blond,vetsi prsa na druhe mensi...kdyz otevre,realita je jinde..vyslouzila kurva.. Dalsi slecna ktera si hraje na 19 ti letou.tak jako petule 18.. Tlusta,brylata,bloncka..
Neutečeš, neschováš se, koláče nejsou bez práce. Honí tě mlsná,jsi líná, přemýšlíš že se to vyšukat dá .