Chris Redfield píše:mikeloj píše:Chris Redfield píše:To tě naučili doma, takhle mluvit ty kurvičko ?

Kouřit neumíš jebat neumíš a myslíš si že máš piču ze zlata

akorát si tady vytvořit profil, aby ses obhajovala

a jestli je ti to málo dám sem tvoji fotku

Nebo mám jít rovnou na policii že uveřejňuješ to co nemáš ? Zveřejnit fotku je trestný tak se kurva vzpamatuje, a přestaň mi vyhrožovat, jinak půjdu na policii hned, tohle si zkoušek na ty fotky s kterýma chodíš ne na mě, tvoje vyjadřování a tvoje chování mluví za vše, jsi jen zakomplexovanej retard, zkus ještě něco zveřejnit a budeš mít problém, děláš si to sám.

Šlapeš pičo, veřejně se scházíš s frajerama, tak proč by nemohli vidět tvoji fotku hrdinky za klávesnicí co v autě drží hubu a tady dělá machry

kdo bude chtít fotku hoši nebo záznam z palubní kamery tak ať se ozve

pobavíte se

[/quo
Jde o to že vyhrozuješ, ty nemáš co zveřejňovat něco o někom, ještě k tomu takhle, zamýšlí se a přestaň si dělat problémy, to ti ego neuvidí když se budeš chovat jak svině, já si nedělám prdel s tou policí takže jak chceš, já jsem hrdinka co drží hubu v autě ? Pokud vím ty tady děláš hrdinu a frajera na stránce, ale aby jsi to udělal osobně nebo osobně napsal to ne, takže tady nepovídej sračky, seš ubohej a psychicky narusenej, tak se uvidíme na policii, ty frajirku, sám v autě drží hubu ale tady děláš že sebe bůh ví co, jak chceš.