|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Rohan69 píše:Čéče asi ju klátí někdo jinej teď když nemá časa Chris když se tady chvastaš a pak nikomu nepošleš vypadáš jako lhář nebo spíš pohádkář
Chris Redfield píše:Rohan69 píše:Čéče asi ju klátí někdo jinej teď když nemá časa Chris když se tady chvastaš a pak nikomu nepošleš vypadáš jako lhář nebo spíš pohádkář
mysli si co chceškomu chci tomu pošlu. Zatím nemám důvod to šířit jen abych nasral tu štětku ? Nestojí mi za to.
Lindus píše:Chris Redfield píše:Je to kurvička co vymrdá love a pak je jde rozfofrovat se svými vrstevníky do Campusupuberťačka s piercingama v bradavkách
![]()
DD takže ty si ty retarde nedáš říct.
Chris Redfield píše:Rohan69 píše:Čéče asi ju klátí někdo jinej teď když nemá časa Chris když se tady chvastaš a pak nikomu nepošleš vypadáš jako lhář nebo spíš pohádkář
mysli si co chceškomu chci tomu pošlu. Zatím nemám důvod to šířit jen abych nasral tu štětku ? Nestojí mi za to.
Chris Redfield píše:Bavíš mě![]()
kdyby ti šlo kouření a šukání tak jak silácké řeči za klávesnicí tak by jsi byla luxus kurva. Takhle si jen tupá podprůměrná kurvička, které se všichni smějí a píšou mi že chtějí to video s tebou a tvoje fotky z auta
![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků