Jinak vulcane, co je s masherem? Měl jsem tam takový pěkný recenze...
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Nads píše: Na foto vypadá luxusně, ale bojím se těch 65kg na 180 cmjá jsem celkem drobnej... Jinak inteligenci si nejsem jistý, u jedné fotky nechala jméno fotografa, který bydlí ve stejném městě jako já
nikdydost píše:Tak jsem byl za ní až dnes
https://www.sex.cz/528243?Sex=F&Kraj=jihomoravsky&SLoc=znojmo&Rnd=197702295&S=1
Holka hezká, vysoká, věk kolem 25, z těch kg strach mít nikdo nemusí, je štíhlá přiměřeně k její výšce. Bohužel měkká prsa, vel. menší 2 a co mě překvapilo u takto mladé holky, tak dost měkký i zadek. Samotná akce: kouř dobrý-pokus i o hluboký, sex taky v pohodě. Hezky u toho heká, ale nepřehání to. A má pěkný velký klitoris.
Cena 1200 půl hodiny, hodinu jsem se neptal-nechtěl jsem napoprvé. Privát na Lužické ul., čistý, diskrétní s jedním pokojem, vždy jen 1 zákazník.
nikdydost píše: Cena 1200 půl hodiny, hodinu jsem se neptal-nechtěl jsem napoprvé.
n1501 píše:nikdydost píše: Cena 1200 půl hodiny, hodinu jsem se neptal-nechtěl jsem napoprvé.
Škoda je, že se některé holky, i ta Mia, snaží vytřískat ze Znojemáků vyšší částky než nabízí v Praze.Byl jsem za ní v Moncheri a platil jsem 1500 za hodinu, předtím taky v Šelmičkách a taky za 1500. Přijede do Znojma a rázem zdraží
![]()
, má 1200 za půl hodiny a za hodinu 1800. Co je to za binec ? Jasně, může si dát co chce, když jí to někteří zaplatí, ale proč chce těžit ze Znojemáků ?
![]()
Buďte rozumní ve ZN a odmítněte to. Špatná tapka to není, ale tak max za 1500/h.
Nads píše:Právě že mi ty míry k foto moc nesedí. Na foto vypadá luxusně, ale bojím se těch 65kg na 180 cmjá jsem celkem drobnej... Jinak inteligenci si nejsem jistý, u jedné fotky nechala jméno fotografa, který bydlí ve stejném městě jako já
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 11 návštevníků