Nela - proste mládě. Andělský obličejíček, krasne telo, příjemné vystupování.
Je fajn, ze si něco takového může jeden dopřát, když mu přijde důchod.
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Dobermann píše:Nela - proste mládě. Andělský obličejíček, krasne telo, příjemné vystupování.
Dobermann píše:Nela - proste mládě. Andělský obličejíček, krasne telo, příjemné vystupování.
vulcan píše:Privát v Olomouci u červeného kostela, Tylova ulice. Domluva je tam vždy složitější, často si tam holky dělají hodně "free" režim.
Hodně se tam střídají, vše je pod dohledem Kristýnky, bývalé amatérky.
Zaujaly mně fotky Suzy, prý studentky, podle dat, 20let, 170cm, 54kg, prsa 2.
Fotky v podstatě odpovídají, je to mladá holčina, příjemného vystupování, prsa menší, tak 1-2, pěkně klenuté, štíhlé, opálené tělíčko, nějaká kerka.
Interiér Harému je OK, čisto, koupelna taky v cajku. Po sprše už na mne čeká Suzy, nechá se odstrojit, je přizpůsoblivá, pěkný, podsaditý zadek, úzký pas. Prsa jsou trochu menší, velikostí 1-2, ale taková dívčí, čerstvá.
Nechá se pěkně podráždit, prstit, líbání náznakem, dráždění bradavek ale přijímáno velmi pozitivně. Pak klasika s gumou, koníček, zezadu. Po chvilce zopakování. Přizpůsobí se bez výhrad, ale spíše je takový typ, který jen podrží. Mně to nevadí, ale pokud by někdo chtěl nějakou aktivní smršť, tak ať tam nechodí.
Hodina využita beze zbytku, ceny má 1000 / 1500, jako ostatně i jiné v Harému.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků