Zdravím pánové,
plánují cestu do Prahy a narazil jsem na asi nový masážní salon https://www.massagehall.cz, má někdo nějaké zkušenosti? Moc recenzi jsem nenašel a na google mapách tomu moc nedávám.
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
romanzbrna píše:Dost pruhledne promo. Tvuj prvni prispevek a hned takovyto dotaz...
Adolf.Shitler píše:Hlas ve videu na těch webových stránkách je z robota, to je skutečně salón k popukání, možná tam i robot masíruje
romanzbrna píše:Nejspis opravdu nestoji. Asi davame prednost sexu pred nejakym predrazenym patlanim olejem...
Namor2345 píše:Na masáži v Massagehall Praha (Rabbitt hall) jsem byl zhruba před měsícem. Vybral jsem si masáž Pussycat, která je v akci. Slečna Lexi byla velmi příjemná, nabídla i lízání, které je součástí masáže. Překvapilo mě, že na recepci sedí mladý muž, který měl velmi příjemné jednání. Rád se znovu vrátím. Můj příspěvek není reklamou na tento salon, byl jsem skutečně spokojeným zákazníkem.
Namor2345 píše:Pokud si zvolíš masáž Pussycat, tak ano. Již dlouhou dobu mají akci na 90 minut za 2400 Kč. Žádný další příplatek. Masérka Lexi pochází z Ukrajiny. Protože ovládám ruštinu, dalo se s ní dobře pokecat. Některé mají v profilu i francouzské líbání, ale po tom jsem nepátral. Podívej se na web massagehall.cz.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 12 návštevníků