Podle fotek je to ta z Neon club v Praze. Zkoušel ji někdo na brněnské adrese? Kdesi v recenzi samá chvála (v Neonu), ale ptám se, bo mám chuť ji zkusit, ale nějak se mi to nechce zdát.

Neon: https://www.neonclub.cz/cs/nase-spolecnice/molly/
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Vincenzo92 píše:https://www.sex.cz/mollyteenbrnoprivatek?Kraj=jihomoravsky
.. ta z Neon club v Praze.
Ahoj jsem čerstvě plnoletá, ale uz velice zkušená holka . Domluvit se mužem na všem možném.
asdffdsa1234 píše:Údajně v Brně již skončila. Může někdo potvrdit?
Molly Ahoj jsem čerstvě plnoletá, ale uz velice zkušená holka
tojejedno píše:Slecna ma peknej kukuc, klidne bych prubnul ale ten privat Mlynska pusobi dost pofiderne. Je jich tam snad 8 a pracuji pres noc od 9 vecer do 4 do rana??? Co to jako je?![]()
![]()
acx píše:tojejedno píše:Slecna ma peknej kukuc, klidne bych prubnul ale ten privat Mlynska pusobi dost pofiderne. Je jich tam snad 8 a pracuji pres noc od 9 vecer do 4 do rana??? Co to jako je?![]()
![]()
Klub ...
tojejedno píše:acx píše:tojejedno píše:Slecna ma peknej kukuc, klidne bych prubnul ale ten privat Mlynska pusobi dost pofiderne. Je jich tam snad 8 a pracuji pres noc od 9 vecer do 4 do rana??? Co to jako je?![]()
![]()
Klub ...
Takze Alibaba a 8 loupeznic?No je zvlastni ze treba na naprivat.cz ma alibaba vlastni inzerat kde zadny pracovnice uvedeny nejsou a pak je tam jeste privat Mlynska coz je evidentne jedno a to same... Zajimave... Jen tak pro zajimavost borci, nevite jak to tam maj s cenama? Kamos (nezkuseny, nornickym remeslem neposkvrneny) vypravel, ze tak kdysi soustal nakou koc a nechal tam poradnej balik
acx píše:Kdy šoustal a jaký balík? Pokud nebyl blbý, tak cca o 1500,- víc než privát.Pokud ale platil ladydrinky, tedy sladkou vodu za 700,- , tak dobře mu tak.
![]()
Pokud slušný klub inzeroval privát, tak vstup byl ze zadu mimo klub a ceny byly na úrovni privátů. Kdysi jsem zkoušel na Merhautove, ale klubovky jsou klubem postižené a nic moc.
Zavolej si, nebuď srab, pokud uvažuješ, že využiješ.
Che píše:Ceny mají uvedeny na iPrivatech. Holky mají ceny různé a pohybují se v základu od 2200 do 2500 za hodinu (1300 - 1500 za půl). Mám to ověřeno i telefonicky. Samozřejmě otočka po telefonu, protože za takovou cenu nejde norník ojebat slečnu, ale jde se nechat slečnou přímo "vojebat"!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 návštevníků