|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Vincenzo92 píše:Fotky odpovídají, ale bacha na očekávání obličeje - bylo to trochu "jinde", než jsem čekal, řekl bych, že je na ní její "profese" vidět. Je dosti štíhlá, menší prsa, usměvavá, ráda si povídá, někdy teda zachází do věcí, které zabíjí atmosféru, ale to si musíme kočírovat sami. Komunikace v pohodě, čas z její strany dodržen.
Podle mě je šikovná, masáž byla jemná, ale musíš si říct co a jak. Závěrečnou fázi nijak neprožívá ani nepřehrává.
Prostory mohly být horší, je to v klasickým paneláku, kde normálně bývají snad sklepy/kočárkárny, sociálka v pohodě, ručník taky. Při příchodu mě popoháněla, abych se nepotkal s jiným zákazníkem.
Na opáčko to asi nevidím, protože na klasickou masáž si radši zajdu jinam, a když šťastnej konec, tak si radši někde zaplatím (levnější) samostatný orál s občasným přihoněním.
Zpět na Dívky z Brna na masáže
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 návštevníků