|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
TomDoll píše:... a přišel na schůzku. Po dlouhé době jsem si udělal výlet do Prahy, měl jsem tam jednání na dopoledne a tak si řekl, že si domluvím 2 ťapiny dopředu a pořádně si užiji. Celý týden před tím jsem plánoval a nasázel jsem do kalendáře 3 za sebou. Stihl bych je všechny. Ale říkal jsem si po minulých zkušenostech, že jistota je jistota. Ve čtvrtek jedna zmizela ze sex.cz, ale telefon vzala a že platí. Tak jsem pro jistotu místo ní rezervoval ještě jednu. A k tomu přidal přes formulář rezervaci na umělou panu. Tedy měl jsem domluveno 5 schůzek. Ano přiznám se, nebylo to fér. Ale rád si poslechnu tipy, jak to dopadlo.
antonio22 píše: ... že někam jedu a chci mít jistotu, napíšu si seznam 3-5-10ks od nejlepší po nejhorší. Holky si dopředu obvolám jestli v daný den a čas obvykle pracují. Jestli neplánuje krámy nebo dovolenou. A až ten daný den hned z rána si je dle seznamu obvolavam .
antonio22 píše:No asi nemáš moc zkušeností. Tím jsem si prošel taky. Ale pokud jsem teď v tvé situaci, že někam jedu a chci mít jistotu, napíšu si seznam 3-5-10ks od nejlepší po nejhorší. Holky si dopředu obvolám jestli v daný den a čas obvykle pracují. Jestli neplánuje krámy nebo dovolenou. A až ten daný den hned z rána si je dle seznamu obvolavam.
Uživatelé procházející toto fórum: alex03311 a 6 návštevníků