Ahoj pánové,
vím že se dá filtrovat a hledat na fóru...
Ale je únor 2021 a slečen v Brně bylo dost..
Co tu napsat doporučení na opravdu fér a slušné společnice....
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
doov píše:...Co tu napsat doporučení na opravdu fér a slušné společnice....
no já si pamatuji že doov je ten co tu uploadoval fotky Annie takže mu bych nedal tip na žádnou max tak na naky ojebChe píše:doov píše:...Co tu napsat doporučení na opravdu fér a slušné společnice....
Příteli, přímo doporučovat některou společnici je ošidné. Víš, jak se to zpívá ve známé písničce: "...lidi jsou různý a různý koníčky maj, sbírají známky, mince a kdejaký krám, někdo má rád psy, druhý zase vdolky, pro mne je teplo myšího kožíšku ráj...". Z toho, co se líbí mně, nemusíš být ty vůbec nadšený a někdo další se třeba i otřepe hnusem.
Myslím, že recenzí je na tomto fóru habaděj. Je to snad slušný zdroj inormací k tomu, udělat si obrázek o tom, které děvče navštívit a kterému se raději vyhnout. Nebo je zde ještě možnost zariskovat, slečnu nebo paní navštívit a o své dojmy a zkušenosti se v recenzi podělit s ostatními. Ty jsi na tomto fóru bezmála dvanáct let, ale recenzi jsi ještě žádnou nenapsal. Možná by nebylo špatné konečně přispět svou troškou do mlýna.
chaospace píše:Sorry, bro, ale moje TOP '21 se mi zatím ani trochu neomrzela. Až se jí nasytím, tak se třeba v nějaké recenzi podělím.
petras60 píše:Bohužel máš pravdu každý norník má svoje co si chrání a recenzi napíše na ni až ho omrzí.Nikdo nenapíšu na Svoji favoritku super recenci aby pak stál ve frontě a ojelo to celý Brno.![]()
![]()
Che píše:Je fajn kolegové, že jste nám prozradili, že vlastně na zdejším fóru jen parazitujete a najdeme-li od vás nějakou kladnou recenzi, je to známka toho, že dívka už pro vás není dost dobrá nebo ta recenze má jen odvést pozornost od těch opravdu nejlepších děvčat. To je cenná informace a je dobré ji znát. Díky.
bilmc píše:Pokud bys chtěl chránit své soukromí tak vehementně, tak bys nemohl chodit vůbec ale vůbec nikam. Nějaká recenze na fóru, o kterém spousta slečen vlastně ani neví, případně ví ale ty jsou zase rády za to, že tu mají recenze (hlavně ty pozitivní), i když, i negativní reklama je reklama. Abych to shrnul, když se ti bude někdo chtít mstít či ti dělat naschvál, tak si cestu najde a nějaký příspěvek na sp4y už asi roli nehraje.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků