|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Honzíkk píše:Zdravim, máte nějakou dobrou zkušenost s novými holkama v Brně? Mě přijde že to vše stojí za prd. Mám v plánu navštívit sinju (ale nebere telefon), Helenu, Vanesku. Poradily by jste mi vaší zkušenosti. Případně úplně jinou dívku, která si sex užívá a vyplatí se investovat do ní.
broukpytlík píše:Nevíte o tapinach co chodí do auta a sukaji v Brně kousek od Myslivny? Díky za info.
bilmc píše:broukpytlík píše:Nevíte o tapinach co chodí do auta a sukaji v Brně kousek od Myslivny? Díky za info.
Myslíš směrem od Myslivny nahoru tu první odbočku do “lesa” doprava? Tam je to teda pěknej hnus. Je to tam všude kolem hromada odpadků, ubrousku a použitých gum...
Tím bych zároveň možná chtěl poprosit ty, kteří dané místo využívají, zdali by bylo možné alespoň část toho, co si přivezou zároveň odvézt a vyhodit do klasického odpadu. Primárně veškeré plechovky a plastové věci... které se fakt nerozloží.
broukpytlík píše:Nevíte o tapinach co chodí do auta a sukaji v Brně kousek od Myslivny? Díky za info.
Palerno píše:broukpytlík píše:Nevíte o tapinach co chodí do auta a sukaji v Brně kousek od Myslivny? Díky za info.
Tam někde nějaký stávaj? Nikdy sem k tom neslyšel dřív.
Uživatelé procházející toto fórum: Karel77777, zlinak93 a 21 návštevníků