_pyskomil_ píše: Abych jen nespamoval, tak přidám jeden zlatokopecký úlet. Praha. Slečna t.č. v Brně, jak jsem právě zjistil.
https://www.amateri.com/cs/lide/2303651/69Molly69Ahoj nabízím sexuální služby kouření a sex s kondomem 1 500 půl hodiny 2000 hodinka
Byl jsem ještě, když působila v Praze, kousek od Míráku, asi na půl cesty od TOP privátu. Nakonec jsem si rval vlasy, proč jsem radši nešel do TOPu.
... tahle malá bezkozatá slečinka zrovna měla čas.
.. Při domluvě jsem bohužel buď přeslechl a nebo špatně rozuměl cenám, proto jsem předpokládal, že 1500,- za půl hodiny bude vázaný prodej s OB a líbáním.
- v bytě totálně zahuleno! . Atmosféra totálně neerotická, mechanické honění, kuřba S. Pak se ptám, co že teda mám v ceně, že jsem asi špatně rozumněl v tom telefonu. Najednou v ceně bylo jen líbání a lízání, ale pak zase že líbání jen při sympatiích, takže se mnou to bylo lehké pusinkování.
Sex ve stylu - tady mě máš a našteluj si mě jak chceš. No co, zažil jsem horší, ale za míň peněz! Dělá to proto, že nic jinýho neumí a jsou to snadný a rychlý prachy. Pro mě poučný zážitek, ale ve výsledku vyhozený peníze. Cenovka by odpovídala tak do 1000,- za 1/2h.