čau, před pár měsíci jsem se dovolal 704466795 ( 704 466 795 ) ,ptal jsem se jestli to jsou její fotky,řekla že jo. Jsem realista,vím jak to chodí,úplně jsem tomu nevěřil ale dobře,do HO to mám asi 2o km tak jsem to risknul,přijel jsem na adresu,volám a nic..asi po1o minutách jsem se dovolal a prej jestli můžu počkat 1o minut,že mi zavolá... 2o minut v p**** a nic tak zas volám já.... ,, jéé,to jsi ty ??? já jsem nevěděla který to bylo číslo'' ...a samozřejmě že se tam mezitím nasáčkoval další norník ( takovej pobuda

-zahlídl jsem ho když jsem čekal v autě) ale že ho odřekne jestli chci,tak říkám že jo... ,,ok,pojď nahoru''. Hoši,vylezla malá tlustá,škaredá cigoška zmalovaná snad 1o-ti vrstvama make-upu a rtěnek a já ji říkám- ,,to ale nejsou tvoje fotky'' , ,,jsou'' ,říkám ,,no nejsou

'' to by poznal i slepej,kde máš tu kéru na ruce ?? a z ní vypadlo: ,,jo ty jsi volal na Elli ?

no to je druhá holka,ta tu dnes není

...no jasná otočka,do tohodle bych nevrazil ani rezavý vidle....přijdu zpět do auta a telefon : zas more ona : ,,tak jestli chceš,tak můžeš přijít '' říkám,teď jsem odešel a FAKT nechci

,,ajo,tak promiň,spletla jsem číslo''....no konec,nejsem nějaký častý host po privátech ale tohle byla 1oo % nejhorší zkušenost....čest práci