Chtěla bych s dovolením na tohle reagovat, protože myslím, že k tomu mám co říct
Když jsem měla podobný problém, tak mě přímo na kriminálce v Brně vyšetřovatel řekl, že mám udělat s dívkami nájemní smlouvy, že jim každý den pronajmu pokoj a jsem de facto z obliga, že to mu určitě vadit nebude. Tak fungovali i v Holešovicích v Praze a podobné priváty.
Akorát nikomu v Brně nevadilo Soho, které vedl bývalý vysoce postavený policajt a jeho pravá ruka bývalý vojáček...
Diamond zase vede již 7 let přítelkyně bývalého místostarostu Brna, kterého našli s uřezanou hlavou. Kde normálně byly večírky pracovníků z magistrátu města Brna a taky dychánky kriminalistů z oddělení, kde mě vyslýchali.
Potom tu je ještě jeden bonzáček, který měl potom Harmony, luxury atd... Dříve vlastnil Gold privat, než ho z toho šikovně vyšoupnula budoucí a dočasná již 7 let stejná majitelka, kde se vesele odevzdává z hodiny 500 Kč a nikomu to nevadí. Tady ani smlouvy o pronájmu být nemusí.
Reklamy a nábor dívek dělají veškeré priváty....
Ale i ten pronájem je de facto proti zákonný, jelikož ty peníze ze kterých dívky platí nájem jsou vydělané prostitucí a tím pádem kořistíte z prostituce. Takže vlastně i taxikář, který odveze nějakou slečnu z privátu, bordelu, klubu kamkoli a ona mu zaplatí penězi, které vydělala prostitucí, se dopouští trestného činu...
Lze na internetu dohledat i případy, kdy někdo pronajal dívkám byt a neměl ani tušení, co tam holky dělaly, když to byly studentky a dostal 2 roky podmínku, že mu platili měsíční nájem z vydělaných peněz z prostituce, protože si tam udělaly erotický privát...
Taky je strašný rozdíl v udělení trestů dle okresů... Třeba ve Zlíně za to samé co v Brně podmínka i 6 až 8 let na tvrdo...
Většina těchto případů je na udání, policajti samy od sebe tohle neřeší.... Třeba v Brně ještě zajdou, nebo zašli do těch podniků, které jsem psala na přátelské kafe a šli je upozornit a poradit co a jak....
Dokonce jsem slyšela, že v nějakém brněnském podniku měl nějaký tajný podíl i bývalý hodně známý hejtman Brna....
Pokud od nich braly ty dvě jen za denní nájem 1500 Kč, nevím..., kde k těm milionům přišli...
To je asi jak u mě, kde mě dávali škodu přes 800 tisíc a ve finále jsem byla ještě v mínusu....

Mia