Kde začít.. prostě skvělý zážitek.
Byl jsem na masáži už u několika masérek, ale tady jsem byl mile překvapen.
Milá, fakt pohodová kočka, komunikace skvěle přes SMS (popravdě i mě to víc vyhovuje, nerad se vybavuju)
Byl jsem na 45 min + příplatek doteky(2000 +500) za mě cena úměrná kvalitě.
Po příchodu na mě čekala usměvavá koc, v župánku, nabídla vodu, prostředí super. Čistý útulný byt, na mě udělal dobrý první dojem.
Koupelna: čisto, výběr asi ze 3 sprchových gelů, žádný šunty z Makra, to jsem hodně ocenil. Jelikož mám skoro 2 metry, nabídla mi sama osušku

bez problémů a xichtů.
Celkova atmosféra : masiruje při svíčkách a přítmí, klima k dispozici a hodila se. Hudba spíš pomalejší romantická ale za mě fajn.
Masáž: položím se na břicho, začíná masírovat ručně, poté prsy. Moc příjemny . Krásně opálená, sportovní postava -fotky jsou originál, pořád na ni musim koukat v zrcadle. Technika super, pohyby paráda, žádný prkno, masiruje i do hudby mi přijde. prohybala se teda krásně..vidět že masáže nějaký pátek dělá a že jí baví.
Masérka: Nepatří zrovna k těm nejukecanějším masérkam ale já to po náročným dni spíš ocenil..prsa top, vypadají přirozeně ale prý má silikony ( klobouček před doktorem :D ) rtů jsem si všiml taky že ma trochu vyplněný, ale nic přehnanyho...decentní. Postavou jde vidět že sportuje, udržuje se, libovka.
Příplatek doteku intimních partií jsem rád využil.
Po domluvě nabízí i vyvrcholení v 69, ale toho jsem nevyužil-spis jsem na ten vršek . Krásně si s ním ručně vyhrála, ukončen jsem byl tak nějak akorát, ochotně mě pak utřela od oleje, průběžně se ptala jestli je vše ok ( bezva přistup ) pak sprcha, trochu pokec a odešel jsem.
Závěr : čistota, diskrétnost, fotky vše dodrženo a sedělo. Anisa byla pro mě moc milým překvapením po všech stránkách a já tam ty peníze rád nechal. Profesionální přístup, nic nucenyho, byl jsem moc spokojený.
( Jediny negativum že není o víkendu, často jezdím do Brna o víkendu tak budu muset dojet zase přes týden )
Ceník podle mě si může dovolit jaký má, bez námitek. Prijdu zase a doporučuji