SamiraU baru zahlédnu pěknou brunetku v červených šatech. Odnáší si kafe. „Can I ask you?“ A už je ruka v rukávě

, pokoj č. 50. Kafe předává kolegyni.
1 500 Kč, upřesňuje - orál s kondomem, bez líbání. Představuji se, abych z dívky dostal jméno. Samira (v systému ji ani poté nezahlédnu, proto jsem si nepoznačil „parametry“

). Sprcha nebo jsem ji měl již doma? Samira se svléká a začíná se o mě třít svým hezkým poprsím. Pevné, ale prý přírodní. Hnědé oči. Na ruce náramek. Slečna disponuje drobnými hezkými zoubky. Ptám se na líbání. Za 1 000 Kč. Nemohu odolat

. Platím. Bere si Listerin a mně též podává láhev

.
Návrat do postele. Líbání nešizeno. Orál, já na Samiře. Další líbání. Po nějaké době vyvrcholení. Z SP jsem zvyklý, že již bude následovat sprcha a ukončení návštěvy. Kdepak

. Normálně se spolu bavíme. Až na drobnosti si anglicky rozumíme.
Nutno podotknout, že u Samiry zaznamenávám něco, co bych nazval přístupem na úrovni. Úsměv, (předstíraný) zájem, snaha o neustálý fyzický kontakt, to vše decentně (vyjma pochvaly mého vzhledu

). A ukončení ve stejném duchu - ať jí dám ještě jednu pusu a dotaz, jestli budu chtít ještě sprchu. Ve sprše se měníme, ona si všímá nápisu na mém tričku. I taková poznámka přispívá k lepší atmosféře - po opuštění postele se ode mne nedistancuje

.
Cristina Věk: 20 let
Výška: 172 cm
Váha: 54 kg
U recepce stojí ve frontě Rumunka v černém krajkovém body, blondýna
Cristina v růžovém a právě příchozí starší, mohutnější žena, která se nosí jako

... Čekám nedaleko na Cristinu. S kolegyní nafasují ložní prádlo a míří ke mně. Něco prohodí ke kolegyni, protože si mého zájmu samozřejmě všímá. Výrazné oči a řasy. Oslovuji Cristinu, jestli je „free“. Něco odpoví, já ji následuji do pokoje č. 5. Chystám se platit 1 500 Kč, ale minimum je prý 30 min. za 2 000 Kč, ukazuje mi na ceník na zdi, který opravdu začíná až na 2 000 Kč

. No dobrá, platím. Vysvětluji, že se nezdržím tak dlouho, jelikož musím brzy SP zase opustit, ale to je můj problém.
Uléháme do postele, sprcha mi vnucována není. Cristina mě začíná líbat na těle. Krásné bílé drobné zoubky, ale na líbání se neptám. Dívka pochází z Moldávie. Orál a klasika, při které se snaží udržovat oční kontakt. Ohlašuji „finish“. Prý ne. Kouká na kondom. „Where cum?“ Možná se obává, jestli nepraskla guma. Vysvětluji, že dnes není mou první, tudíž proto v kondomu skoro nic není. Cristina nabízí masáž. Nee, opravdu spěchám. Rychlá sprcha. Cristina mi podává pětikilo, jelikož jsem nevyužil čas. Čímž mě celkem šokuje

. Nechápu. Nejedná se o nějaké uražené gesto, usmívá se a po dotazu, jestli jsou všechny Moldavanky tak hezké mě plácá po rameni. Rozloučení a mizím.
Kupodivu jsem v SP tento den narazil rovnou na dvě dívky, které se mě nesnažily časově ojebat, chovaly se velmi mile a jak jsem již uvedl (byť toto označení úplně rád nemám), na úrovni. Možná proto, že obě působily v zemích, kde se asi na s(v)lečny kladou trochu jiné požadavky

.
Úpravy vyhrazeny.