Četl jsem pár recenzí že je to absolutní profesionálka, ale že je krásná a že zpočátku působí skvěle. Tak sem si řekl, že ji zkusím, třeba to je norníkama že ji hned zpočátku otráví nebo nějakým jiným způsobem znechutí k normální akci.
Domluva 30m předem na 30m za 1300. Jo, vyšší cena, já to vím, ale říkal sem si za krásnou Slovenku by mě to stálo. Jinak hodina prý 2300

Parkování v klidu, lístek jsem kupoval v 10:55, dal jsem ho do auta a i s cestou jsem u dveří mohl být tak v 11. Volám jí, otevírá, hurá do prvního parta, kde už stojí ve spodním prádle na chodbě (první šok - stojí na chodbě a dveře do bytu jsou normální na kliku a stejné jako v interiéru, takže bezpečnost 0).
Jdeme do pokoje, zezadu celkem hezký pohled, sice by mohla trochu zamakat na dřepech, aby měla ten zadek kulatej a ne jen hubenej, ale OK. Kozy dobrý, hezky udělaný 3-4. Obličej, no, napíchaný rty a že by to byla doslova krasavice to ne, spíš taková ta po který se na ulici otočíš protože je zmalovaná a umělá, ale určitě ne krásná.
Čekám asi 3m než se uvolní sprcha jinou holkou a jdu do sprchy, přicházím zpátky a Niki se svlíká, leháme na postel a začíná oral. Mohlo by být tak 11:10 kdy jsme začali akci. Oral probíhá tak 30s a najednou se přepne do role profesionální kurvy, namaže kondom, sebe a šup na mě.. asi po minutě jestli půjdu nahoru, říkám OK. Jenže to ji bolelo, tak ryclhe domazává a po dalších 3 minutách chci radši zezadu, protože dívat se na ten znuděnej xicht mě nebaví, tak sem si řekl, že jí aspoň zkusím co nejvíc naložit, ať si ty prachy taky trochu zaslouží, zezadu do ní buším něco okolo 7-8 minut a říkám jí ať jde nahoru a ona, že: "čo? zase? to už se ale udělej zlato". nahoře si odmyslím to, jaká je to profi štětka a po 2 minutách hotovo.
jdu do rychlý sprchy, oblíkám se a jdu zpátky k autu, Sedám do auta a na hodinách přesně 11:30. Takže 35 minut od příjezdu - cca 8 minut cesta / parkovný atd - 5m sprcha před - 5m sprcha po = 17minut čistý akce.
17 minut čistý akce, kdy se po zaplacení stane z celkem příjemný, ne moc chytrý společnice absolutní profesionálka se kterou se nedá navázat nějaké normální téma a její jediná starost je prvních 10 minut předstírat sténání a potom se jen otravně koukat a domazávat.
Hrůza, hrůza, hrůza, jedna z mých nejhorších zkušeností na privátě ever.
Dávám to na tento portál i na konkurenční, myslím, že všude mám celkem dost recenzí, aby to bylo věrohodné.
Takovýhle holky prostě nemůžeme podporovat.
Jiv.
edit: Nebyl OB ale oral s ochranou.