Hledat  

VÝZVA K BOJKOTU CENY 1.500 za hodinu

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

Re: VÝZVA K BOJKOTU CENY 1.500 za hodinu

Příspěvekod Dlavso » čtv 11. čer 2009, 12:22

Rafael
to je v pořádku,já jenom že je to kadého věc kam chodí nebo nechodí,já se prostě vrátim k holce co je příjemná a snaživá,to potom opravdu nekoukám na dvě nebo tři stovky,a třeba dobrý a levný holky z Provazníkové asi skončili...a ty ostatní co znám maj bohužel ceny 1500/100
Dlavso

Příspěvekod DOBRABRIGADA » čtv 11. čer 2009, 16:15

Dlavso píše:Vulcan
to je to o čem jsem psal,jeden kolega tady píše že se připojuje k bojkotu,a že ceny 1500/1000 bude ignorovat,a po pár dnech se pta na holku s těmato cenama, že by se přemohl,tak potom o čem to je když i my co sem aspoň trošku píšem a sledujeme to,budeme vlastní výzvu porušovat...

No pouze jsem se zeptal,proto je tady to fórum, pokud se jedná o extra služby jako je análek,tak na tohle se to pokud vím nevztahuje a dívky na které jsem se ptal tak jej poskytují,jinak odmítám i nadále platit 1000/1500 za klasiku.
Myslím že to je to oč tu běží.Za EXTRAS se platí více,s tím jsem se smířil.
Jinak radši budu nořit v Praze než tady :wink:
DOBRABRIGADA

Příspěvekod montecinto » ned 14. čer 2009, 2:01

Dlavso píše:
že je to kadého věc kam chodí nebo nechodí,já se prostě vrátim k holce co je příjemná a snaživá,to potom opravdu nekoukám na dvě nebo tři stovky,a třeba dobrý a levný holky z Provazníkové asi skončili...a ty ostatní co znám maj bohužel ceny 1500/100

Dlavso
Na Provazníkové holky s cenama rozumnějšími neskončily - jak jsi na to přišel ? Stále mají 1300/h, vyjimka je Katka.
Obměňují se tam holky, ale udržují ceny relativně dobré.
Podbně je to i poblíž na Merhautové 153. A další příklady máš vyjmenované na předchozí stránce.
Samozřejmě, choď si za kým chceš, ale pak se nediv, že je situace v Brně taková.
montecinto

Příspěvekod frantavb » pon 15. čer 2009, 0:04

Jak sleduji inzeráty tak se to poslední dobou hodně zlepšilo.Dříve když byla v inzerátu cena 1300 tak to byla vždy nějaká šeredka.Poslední dobou je ale poměrně dost inzerátů s touto nebo i nižší cenou a jsou to pěkný mladý kočky a většinou začínají.Našel jsem i inzerát s cenou 1000/hod bez příplatků za anál a piss.Je otázka jestli byla fotka pravá.
Dokonce i Simona z 28.října zavedla cenu jak píše "pro oblíbené stálé zákazníky " 1200/hod.Nevím proč to tak napsala když jiné než ty svoje stáláky jak jim říká nebere.Asi jí taky ubývají.
Bylo by dobré v nastoupeném trendu pokračovat a návštěvy těch co mají 1500/hod vypustit nebo omezit na minimum aby chválihodný trend z posledních týdnů nebyl jen krátkodobý.
Šuku zdar a nízkým cenám dvojnásob!!!
frantavb

BOJKOT CEN 1.500 za hodinu

Příspěvekod montecinto » ned 12. črc 2009, 20:29

Ceny se opravdu dost snižují, po celé republice. Nejvíc je to vidět v Praze, některé priváty 1000 Kč/ hod. Nejspíš na to má vliv konkurence, brigádnice o prázdninách. Píšou dokonce v Aha :D , že v průměru se snižuje cena za hodinu o 500 Kč.
No, mně se to sice nezdá, ale snad to dorazí i k nám do Brna.
Ale tady některé priváty urputně drží ceny 1500/hod.
Tak budeme jezdit jinam.
montecinto

Příspěvekod erestarchos » pon 27. črc 2009, 15:29

O tom, že ťapiny snižují ceny se psalo i v Rovnosti. Prý někdy dokonce dělají akce typu "dvě za cenu jedné" :lol: . Otázka je, jestli je to skutečně pravda. Pozoroval nějaký z vás norníků trend snižování cen?
erestarchos

Příspěvekod Voyeur » úte 28. črc 2009, 0:02

Jen jsem chtěl potvrdit, že ty Mazlivé studentky (Praha 2, Lucemburská) opravdu nejsou jen vábivý název. Je to fakt ráj na zemi. Hodně mladé holky s lidským přístupem, co dělají i celkem odvážné praktiky bez příplatku (orál bez do konce, 69 bez kondomu, vyvrcholení na prsa....). :shock: Prostě rozhodně né ten přístup, že když se Vám postaví péro, tak na něj hned zběsile nebudou nasazovat kondom, aby náhodou něco trochu neto. :D Cena 1.200 / hod je na Prahu slušná. Je i tříčvrtka za 1.000, takže lépe stíháte např. předehru ve sprše. Mrzí mě, že jsem to neobjevil dřív. Měří se tam fakt i přesně čas, což není vždy zvykem. Holky nešvindlujou, pokud třeba chcete, aby Vám ho čtvrt hodiny jen cucaly, tak se nebudou vykrucovat a splní Vám to!
Voyeur

Příspěvekod sexik » stř 29. črc 2009, 22:45

jj,brno je cim dal horsi,taky sem ted 14 nezabrousil do brna je lepsi jet jinam nebo na chatu zbalit mladouckou a uzit si za par korun a z 99%stoji ten ulet za to
sexik

Příspěvekod vulcan » stř 5. srp 2009, 23:55

Voyeur píše:Jen jsem chtěl potvrdit, že ty Mazlivé studentky (Praha 2, Lucemburská) opravdu nejsou jen vábivý název. Je to fakt ráj na zemi. Hodně mladé holky s lidským přístupem, co dělají i celkem odvážné praktiky bez příplatku (orál bez do konce, 69 bez kondomu, vyvrcholení na prsa....). :shock: Prostě rozhodně né ten přístup, že když se Vám postaví péro, tak na něj hned zběsile nebudou nasazovat kondom, aby náhodou něco trochu neto. :D Cena 1.200 / hod je na Prahu slušná. Je i tříčvrtka za 1.000, takže lépe stíháte např. předehru ve sprše. Mrzí mě, že jsem to neobjevil dřív. Měří se tam fakt i přesně čas, což není vždy zvykem. Holky nešvindlujou, pokud třeba chcete, aby Vám ho čtvrt hodiny jen cucaly, tak se nebudou vykrucovat a splní Vám to!

Máš pravdu, Voyeur,
mrzí mně to, protože nechci protěžovat Prahu a jejich priváty,
ale bohužel se to nedá s Brnem srovnat. :x
Kdo má možnost trochu cestovat - doporučuji nejen Mazlivky, ale i privát Ohrada na Žižkově - opravdu prázdninová brigáda pro studentky,
pak privát Gutova ve Vršovicích, privát na Albertově. A ještě řada dalších :oops:
Docela mně štve, že tam v Praze najdu občas holku - studentku z Brna nebo tady obecně z Moravy, pěknou a za ceny o dost nižší než se nabízí v Brně.
Tak se ptám : cui bono ?
vulcan

Příspěvekod jendarenda » čtv 6. srp 2009, 8:34

vulcan píše:Docela mně štve, že tam v Praze najdu občas holku - studentku z Brna nebo tady obecně z Moravy, pěknou a za ceny o dost nižší než se nabízí v Brně.
Tak se ptám : cui bono ?

To je jednoduchý: anonymita. Nepotká tam spolužáka ani taťku. Bohužel pro nás je Praha tak velká, že se tam ztratí i pražačky. Na brigády do Brna jich jezdí minimum.
jendarenda

Příspěvekod vulcan » sob 8. srp 2009, 16:41

jendarenda píše:
vulcan píše:Docela mně štve, že tam v Praze najdu občas holku - studentku z Brna nebo tady obecně z Moravy, pěknou a za ceny o dost nižší než se nabízí v Brně.Tak se ptám : cui bono ?

To je jednoduchý: anonymita. Nepotká tam spolužáka ani taťku. Bohužel pro nás je Praha tak velká, že se tam ztratí i pražačky. Na brigády do Brna jich jezdí minimum.

jendarenda
anonymita určitě není jen jediný důvod. Rozhodně neovlivňuje cenu. Tam jsou jiné faktory. K nám do Bna občas zase přijedou Slovenky.., a mají ceny nižší ?
V Praze spíše většina pracuje sama na sebe a hlavně je větší konkurence.
vulcan

starší ženy a cena

Příspěvekod Rafael » sob 8. srp 2009, 17:07

Psaj jsem to už v jiném vlákně - o Kamile , ale myslím, že to patří hlavně sem - týká se to starších žen (tedy relativně, ve vztahu k placenému sexu).

Uznávám, že každá žena si může říci o jakoukoliv cenu - a na nás je, zdy to vezmeme..

Ale když má skoro 40letá ženská cenu 1000 Kč za půlhodinu, a ještě, jak píšeš okleštěnou, a " se stopkama" - tak tady není něco v pořádku :shock:
Sex za úplatu není charita, bohužel či bohudík je známo, že s věkem ťapinky obvykle zájem o její služby klesá..

Je to třeba jako u fotbalistů :D , i sebevíc nadaný fotbalista, když má třeba 33 let, tak nemá přirozeně takovou cenu jako mladý Rosický, svého času :oops:
promiňte mi moje přirovnání, ale i sexu toto platí.

Docela přirozeně by ťapinky s věkem nad 30 let měly být sebekritičtější a snížit si cenu, ve vlastním zájmu. Stanou se tak naopak žádanější na trhu. Ledaskdo má raději starší ženy, ocení zkušenost a taky řada z nich - nad 30 let jsou stále ještě moc pěkné.
Ale bohužel vidím u mnoha žen v Brně - starších- naopak značnou nekritičnost, a ceny vysoké, jakoby si řekly, že ještě musejí vytřískat z těch hloupých norníků nějaké peníze než definitivně odejdou. Ale samozřejmě jsou světlé výjimky.
Rafael

Re: starší ženy a cena

Příspěvekod Honzi » sob 8. srp 2009, 21:21

Rafael píše:Psaj jsem to už v jiném vlákně - o Kamile , ale myslím, že to patří hlavně sem - týká se to starších žen (tedy relativně, ve vztahu k placenému sexu).

Uznávám, že každá žena si může říci o jakoukoliv cenu - a na nás je, zdy to vezmeme..

Ale když má skoro 40letá ženská cenu 1000 Kč za půlhodinu, a ještě, jak píšeš okleštěnou, a " se stopkama" - tak tady není něco v pořádku :shock:
Sex za úplatu není charita, bohužel či bohudík je známo, že s věkem ťapinky obvykle zájem o její služby klesá..

Je to třeba jako u fotbalistů :D , i sebevíc nadaný fotbalista, když má třeba 33 let, tak nemá přirozeně takovou cenu jako mladý Rosický, svého času :oops:
promiňte mi moje přirovnání, ale i sexu toto platí.

Docela přirozeně by ťapinky s věkem nad 30 let měly být sebekritičtější a snížit si cenu, ve vlastním zájmu. Stanou se tak naopak žádanější na trhu. Ledaskdo má raději starší ženy, ocení zkušenost a taky řada z nich - nad 30 let jsou stále ještě moc pěkné.
Ale bohužel vidím u mnoha žen v Brně - starších- naopak značnou nekritičnost, a ceny vysoké, jakoby si řekly, že ještě musejí vytřískat z těch hloupých norníků nějaké peníze než definitivně odejdou. Ale samozřejmě jsou světlé výjimky.

No, objektivně je třeba uvést, že na některých privátech změnu ceny nemají možnost ovlivnit. Buď je tam nad nimi silná ruka nebo by je potom méně úspěšné kolegyně vykousaly. Ona závist kvete i mezi nimi. A navíc, některým se hodí, že se mohou na "pevné" ceny vymlouvat, hodí se jim to.
Honzi

Re: starší ženy a cena

Příspěvekod montecinto » pon 10. srp 2009, 2:05

Honzi píše:
Rafael píše: Ale když má skoro 40letá ženská cenu 1000 Kč za půlhodinu, a ještě, jak píšeš okleštěnou, a " se stopkama" - tak tady není něco v pořádku :shock: Sex za úplatu není charita, bohužel či bohudík je známo, že s věkem ťapinky obvykle zájem o její služby klesá..

No, objektivně je třeba uvést, že na některých privátech změnu ceny nemají možnost ovlivnit. Buď je tam nad nimi silná ruka nebo by je potom méně úspěšné kolegyně vykousaly. Ona závist kvete i mezi nimi. A navíc, některým se hodí, že se mohou na "pevné" ceny vymlouvat, hodí se jim to.

Honzi
jen málokdy si holky nemůžou určit, kde budou dělat a za kolik :idea:
A u těch starších nad 30 let to už vůbec neplatí. Většinou mají svůj privát, kde jsou s podobnou kolegyňkou - věkově. Takže pak platí, že pokud mají sebekritiku a obchodního ducha, tak mají ceny cca 800 / 1200 a nebo nemají, jak píše Rafael.
To víš, že se dívají, jaké ceny jsou v okolí, a vymlouvají se na kolegyně.., i závist kvete mezi nima.

Ale nevykoušou je méně úspěšné kolegyně, pokud mají ceny nižší. To spíše se přizpůsobí a taky sníží ceny.
nebo jim to pasák zakáže, a mají všechny vysoké ceny, aby měl pasák vyšší zisk.
A naše obrana, norníků, je za takovýma raději nechodit, upozornit je na to, že s takovýma cenama za nimi už nepříjdete....
nebo, jak píše frantavb - raději jet do Olomouce, nebo do Prahy.

Samozřejmě holky toto nerady slyší, každá by raději měla více peněz,
ale snad nejsme tady v Brně norníci takový volové, abychom přistoupili na ceny 1000 / 1500.
Sice budou stále nadrženci, kteří půjdou i za takové ceny na privát, ale většina rozumných by měla toto odmítnout.
montecinto

Příspěvekod sexik » stř 12. srp 2009, 0:52

je blbe ze clovek nevi do predu do ceho de a neni holka jako holka.jsem pro aby holky mneli nizsi ceny ale na druhou stranu rad dam 1500 za hodku tapce ktera za to stoji a vim ze se mam v nouzi kam vratit :lol: nez zkouset jinou za 1500 a po odchodu si nejradsi nafackovat se slovem na cos to vlezl debile :wink: luxusnich tapek je v brne :( malo .
sexik

PředchozíDalší

Zpět na Diskuse na téma