Hledat  

Prodej nicků a informací

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

Prodej nicků a informací

Příspěvekod monikavenga » pát 29. srp 2008, 19:14

CHtěla bych ještě jednou pochválit tohle´fórum . Běžný čitatel se zde dozví spoustu informací, průměrně inteligentní uživatel má možnost si během několika minut zvolit jméno, heslo a zůstat buďto pasivním čtenářem, neboi se dělit o zkušenosti s ostatními. ... Jak již píšu v jiném vláknu, kdysi dávno jsem i já založila několik nicků , snad jen tak pro zábavu, ale jaké bylo moje překvapení, když někteří bačové a majitelé privátů - místo aby si založili jednoduše svoje jméno, nabídli mi, že nicky ode mne koupí ... kromě toho, že žasnu co všechno jednoduchý intrikán koupí, to znamená jednu pozitivní skutečnost TOHLE FÓRUM JE ČTENÉ, A JE o něj zájem!!! Již několik měsíc. mne žádá jistý člověk, abych prodala nick MONIKA-VENGA, zajímají ho soukromá sdělení ... prostě kdo chce cvičit s lidmi, nezastaví se před ničím. Omlouvám se, že pak tu bude zmatek ... ale na druhou stranu - nechat si zaplatit tak jednoduchý úkol jako je založenáí nicku .. to je přece dobrá nabídka, ne? Monika Venga
monikavenga
Dívka z privátu
Dívka z privátu

Re: Prodej nicků a informací

Příspěvekod ZycaR » pon 24. srp 2009, 1:17

Ono vieš.. datamining a ine nekale praktiky ako získať informácie a hlavne možnosť zmeniť, čo i len nepatrne, myslenie určitej skupiny ludi (v tomto prípade zákazníkov) .. je celkom veľká motivácia a lavne slušný bussiness.

Svojho času som pracoval pre nemenovanú skupinu majiteľov erotických web portálov (ako programátor samozrejme :) ) .. a pravdu poviem, že tak 3/4 ziskov šlo na rôzne výdaje ohľadne získavania zákazníkov.

Preto ak máš nejakú skupinu "známich", tým oznám že sa sťahuješ na iný nick ... a rozhodni sa, či ti za tie prachy stojí voja vybudovaná reputácia ...

BTW: daj si veľký pozor si na osobné informácie!
ZycaR

Zpět na Diskuse na téma