Hledat  

Marion 704725945

Erotické masérky - Tantra, Nuru, Body to body

Re: Marion 704725945

Příspěvekod Dobermann » pon 10. srp 2015, 22:06

sweetmarion píše:ty troubo a další troubové....kdyby mě tu nikdo bezdůvodně neurážel, tak nemám potřebu se obhajovat :D a svými vlastnostmi se neoháním sama, jinak bych neměla tolik pořád se vracejících klientů, že jsem musela omezit inzerci :D navíc urážení těch, kteří za mnou chodí...bez znalosti věci...od lidí, kteří neznají mě a neznají ani týpky, kteří za mnou chodí, to vážně nasírá. Já si nezačala :D i když tak nějak tuším, že to stejně nepochopíte...jak mi pár jiných uživatelů psalo přes SZ.

e-maily neúčtuji :D jsem na něm celkem dobře dostupná a odpovídám, pokud je to v jazyce, který ovládám...nebo aspoň v něčem připomínajícím češtinu, jak se občas stává :D

přečti si ty blbko tohle vlákno pěkně od začátku a zjistíš, kdo tady začal s urážkama :roll:
že prej proti těm holkám nic nemám (hned druhý příspěvek odshora, s návodem k tvým službám - "běžte si za lacinýma štětkama")
mám štěstí prakticky jen na dobré klienty ("kdybyste věděli kolik je mezi váma pošuků")
já to dělám proto, že mně to baví ("potřebuju prachy na studium, nemusíte vědět proč")
a podobné a jiné protimluvy, psychicky narušené pizdy, co ví, že ženské co se malujou a pečujou o sobe to dělají kvůli zákazníkům a inteligentním chlapům se to stoprocentně nelíbí :shock:
Kolik máš těch nicků, Ty kujóne?:)
Dobermann

Příspěvekod Dobermann » pon 10. srp 2015, 22:10

brnodriver68 píše:
acx píše:
brnodriver68 píše:....... Nějak zaměňuješ mocenský diktát ceny (čína) a výzvu na vydávání větší částky, než je vhodné. :mrgreen: Bojkot předraženého zboží je naopak výsadou kapitalismu, ne komoušů. :lol: :lol: :lol:
Všichni norníci čekají, až je upozorníš na nabídku a poptávku. :D
A vlákna pasáků, co propagují ceny vyšší, jsi nečetl, ta tě nebaví. :lol: :lol: :lol:
1) ale Marion nikoho nevyzývá aby ji platili víc než jsou ochotni..to norníci ji nabízejí za sex vyšší částky než jsou obvyklé
.....Co je ale sere, tak to, že se ohodnotila sama (sweet, chytrá, vzdělaná, neodolatelná, nepřekonatelné masáže, není póvl jak některé její kolegyně, ....) . Má to jen jeden háček. Pokud někdo zdůrazňuje titul případně cokoliv jiného jen sám, znamená to, že kromě toho titulu je mimoň, nikdo to nepozná. Dobrý perzonalista nevezme nikoho, kdo se ohání titulem a ne výsledky.
Pro tebe ještě jinak, samochvála smrdí. A tím, že budeš označovat všechny naivkami, nechápavci, snižovat jejich rozum, tak ty ho ale budeš mít stále stejný... . :mrgreen:

2) přezdívka přece není samohodnocení -nevím co sem pleteš tituly
3) zdá se mi že máš z Marion docela mindrák, ....hele tak si najdi normální babu, nebo si vsaď sportku a budeš moci chodit i za dražšíma:-)

já jen doplním, že Čína bez okolků diktuje výrobcům automobilů, za kolik mají prodávat, a oni, protože se určitě nechtějí zříct tak velkého trhu, ceny snižují
http://www.novinky.cz/ekonomika/345266- ... vnily.html
a ačkoliv cenu určuje nabídka a poptávka, kdyby všichni přestali chodit za dražšíma holkama, nezbylo by jim nic jiného než zlevnit, protože ano, poptávka určuje do značné míry cenu...
Dobermann

Příspěvekod sweetmarion » pon 10. srp 2015, 23:01

Dobermann píše:
sweetmarion píše:ty troubo a další troubové....kdyby mě tu nikdo bezdůvodně neurážel, tak nemám potřebu se obhajovat :D a svými vlastnostmi se neoháním sama, jinak bych neměla tolik pořád se vracejících klientů, že jsem musela omezit inzerci :D navíc urážení těch, kteří za mnou chodí...bez znalosti věci...od lidí, kteří neznají mě a neznají ani týpky, kteří za mnou chodí, to vážně nasírá. Já si nezačala :D i když tak nějak tuším, že to stejně nepochopíte...jak mi pár jiných uživatelů psalo přes SZ.

e-maily neúčtuji :D jsem na něm celkem dobře dostupná a odpovídám, pokud je to v jazyce, který ovládám...nebo aspoň v něčem připomínajícím češtinu, jak se občas stává :D

přečti si ty blbko tohle vlákno pěkně od začátku a zjistíš, kdo tady začal s urážkama :roll:
že prej proti těm holkám nic nemám (hned druhý příspěvek odshora, s návodem k tvým službám - "běžte si za lacinýma štětkama")
mám štěstí prakticky jen na dobré klienty ("kdybyste věděli kolik je mezi váma pošuků")
já to dělám proto, že mně to baví ("potřebuju prachy na studium, nemusíte vědět proč")
a podobné a jiné protimluvy, psychicky narušené pizdy, co ví, že ženské co se malujou a pečujou o sobe to dělají kvůli zákazníkům a inteligentním chlapům se to stoprocentně nelíbí :shock:

ty máš zjevně problém s pochopením psaného slova, přečti si to pořádně sám, s urážkami jsi začal především ty, normální a slušně formulovaná kritika mi nevadí...
ne každá prostitutka je laciná štětka a ani ty rozhodně nejsou o nic méně než chlapi, co za nimi chodí...that's the point...a i těch holek, které jsou často feťačky je mi především líto, nepohrdám jimi...je spousta cest na dno...
to, že za mnou chodí jen minimum pošuků, neznamená, že o nich nevím :D ať už ze zkušeností jiných lidí, ze svého života, z policejních spisů :D a hlavně mi občas nějaký dement zavolá nebo píše...založ si někde ženský profil a poznáš sám :D
baví mě to, jako milion jiných věcí, které ovšem školné nezaplatí...ale ani tak se nenechám nutit do něčeho, co nechci, co se mi hnusí nebo si nenechám diktovat, o kolik si mám říkat, ale masírování, kontakt se zajímavými lidmi, odhalování jejich libůstek...to mě fakt baví :D
pan macho psychiatr má prostě patent na rozum :D
sweetmarion
Dívka z privátu
Dívka z privátu

Příspěvekod acx » úte 11. srp 2015, 9:49

brnodriver68 píše:
acx píše:
brnodriver68 píše:....... Nějak zaměňuješ mocenský diktát ceny (čína) a výzvu na vydávání větší částky, než je vhodné. :mrgreen: Bojkot předraženého zboží je naopak výsadou kapitalismu, ne komoušů. :lol: :lol: :lol:
Všichni norníci čekají, až je upozorníš na nabídku a poptávku. :D
A vlákna pasáků, co propagují ceny vyšší, jsi nečetl, ta tě nebaví. :lol: :lol: :lol:
1) ale Marion nikoho nevyzývá aby ji platili víc než jsou ochotni..to norníci ji nabízejí za sex vyšší částky než jsou obvyklé
.....Co je ale sere, tak to, že se ohodnotila sama (sweet, chytrá, vzdělaná, neodolatelná, nepřekonatelné masáže, není póvl jak některé její kolegyně, ....) . Má to jen jeden háček. Pokud někdo zdůrazňuje titul případně cokoliv jiného jen sám, znamená to, že kromě toho titulu je mimoň, nikdo to nepozná. Dobrý perzonalista nevezme nikoho, kdo se ohání titulem a ne výsledky.
Pro tebe ještě jinak, samochvála smrdí. A tím, že budeš označovat všechny naivkami, nechápavci, snižovat jejich rozum, tak ty ho ale budeš mít stále stejný... . :mrgreen:

2) přezdívka přece není samohodnocení -nevím co sem pleteš tituly
3) zdá se mi že máš z Marion docela mindrák, ....hele tak si najdi normální babu, nebo si vsaď sportku a budeš moci chodit i za dražšíma:-)

ad 1) Jak to víš? :mrgreen: šmíruješ u klíčové dírky? Nejsi náhodou ten její ubožák? :oo:
Když už něco, tak do textu druhého se nevpisuje, ale to je nad tvé chápání ...

ad 2) Titul byl příklad předvádění, ona ho ještě nemá, ale školou se ohání ...

ad 3) Kdyby jsi uměl číst a myslet, tak by jsi zjistil, že běžně chodím za jinými s cenami většími než Marion ... . Kdo má holou prdel, jsi podle tvých komentářů ty. Sázíš ?
Jinak se diskuzí bavím, svůj postoj na masáže jsem napsal ... .
Mindrák nemám z Marion, pokud jsi si náhodou nevšiml, reaguji pouze na tebe (sorry pokud jsi Marion). :lol:
Ty mě zvedáš žluč. :lol: :lol: :lol: Kdyby jsi zde nepsal svoje hodnocení norníků, tak já nepíšu ... . :roll: :roll: :roll:

Stejně si myslím, že podle tvého stylu psaní patříš do opačné skupiny než norníci ... . :wink:
acx

Příspěvekod Dobermann » úte 11. srp 2015, 21:54

sweetmarion píše:
Dobermann píše:

ty máš zjevně problém s pochopením psaného slova, přečti si to pořádně sám, s urážkami jsi začal především ty, normální a slušně formulovaná kritika mi nevadí...
ne každá prostitutka je laciná štětka a ani ty rozhodně nejsou o nic méně než chlapi, co za nimi chodí...that's the point...a i těch holek, které jsou často feťačky je mi především líto, nepohrdám jimi...je spousta cest na dno...
to, že za mnou chodí jen minimum pošuků, neznamená, že o nich nevím :D ať už ze zkušeností jiných lidí, ze svého života, z policejních spisů :D a hlavně mi občas nějaký dement zavolá nebo píše...založ si někde ženský profil a poznáš sám :D
baví mě to, jako milion jiných věcí, které ovšem školné nezaplatí...ale ani tak se nenechám nutit do něčeho, co nechci, co se mi hnusí nebo si nenechám diktovat, o kolik si mám říkat, ale masírování, kontakt se zajímavými lidmi, odhalování jejich libůstek...to mě fakt baví :D
pan macho psychiatr má prostě patent na rozum :D

hned na prvních dvou stránkách lítají invektivy typu "laciné štětky, blbky, kreténi, ubožáci" a bůhvíco ještě. na prvních dvou stránkách ti ještě ty nikdo neřekl ani slovo a už jsi urážela všechny kolem.
takže nelži a nepřekrucuj, je to tady všechno vidět
Dobermann

Příspěvekod ADR » stř 12. srp 2015, 0:41

Ja tak nějak souhlasím co tady napsal Dobermann a i ostatní.Nechci byt sprostej pokud nemam důvod..ale je fakt že se sereš jak ja nevim co pořad dokola..a pořad poslední slovo a nejchytřejší atd atd..Nemam s tim nic společného(a zaplať pánbůh zato) a nezajímají mě pohnutky Tvoje ani ostatních..Ale smiř se už jednou provždy s tím že ikdyž "masíruješ" s bůhvíjakým zakončením tak to prostě je kategorie kurva.Nebo si do **** myslíš že to tak není?Nejsi manažerka x lidí,atd atd.Nebudeme to rozvádět.Každý asi ví.Prostě se to nakonec v té nejzašší formě smrskne jen na to udělám Tě,zaplať,zdar.Není v tom nic víc ani nic duchovního a já nevím co Tě ještě napadne.Tak se není čemu divit že lidi co jsou tady okolo a pořád vidí ty řeči typu:"Já vám to všechno vysvětlím jak to je",jsou mírně řečeno rozladěni:).Podívej daně neodvádíš....,to že si připadáš jako podnikatelka je fajn(pro tebe) ale to o čem tady pořád mluvíš je někde trochu jinde..
ADR

Příspěvekod nemesis000 » stř 12. srp 2015, 1:34

ADR píše:Ja tak nějak souhlasím co tady napsal Dobermann ....

Bodejť bys nesouhlasil, jsi v podstatě jeho dublér, když se podívám na Tvé posty, ve všem přitakáváš Dobermanovi.
Podobně smazané posty, podobná silácká retorika. Možná náhoda. :D
Ale o to nejde.
Ve věci Marion je to skutečně tak, že se sladká Marion stylizuje do něčeho, co není, a nutí nám svá moudra.
Masáže nepatří do erotických služeb, je to jen honírna, šméčko. Pokud to někdo chce - ať to má, ale nemá se to plést do zdejšího fóra o ťapinách.
nemesis000

Příspěvekod Dobermann » stř 12. srp 2015, 5:50

Už zase, pořád dokola, a to už je to aspoň pět let:)
Dobermann

Příspěvekod nemesis000 » stř 12. srp 2015, 8:28

No to je těžké, když je to pravda, že ? :wink:
nemesis000

Příspěvekod Dobermann » stř 12. srp 2015, 9:44

pičo! před pěti lety někdo z mého okolí přišel na to, kdo tady jsem a než aby to použil proti mně, což se mohlo teoreticky stát, jsem to radši všechno smazal
spokojený?
Dobermann

Příspěvekod sumiiik » stř 12. srp 2015, 19:39

nemesis000 píše:Bodejť bys nesouhlasil, jsi v podstatě jeho dublér, když se podívám na Tvé posty, ve všem přitakáváš Dobermanovi.

Já se do toho nechci nijak plést,kdo tady má trochu přehled,ví že s Dobermanem žádní kamarádi nejsme,ve většině věcí máme opačné názory,na pivo bysme spolu taky nešli...
Ale v téhle "kauze" s jeho názorem souhlasím a plně se s ním ztotožňuju.
sumiiik

Příspěvekod jarjaroslav » stř 12. srp 2015, 20:05

Masáže už mají vlastní část fóra :roll: . Že by lobbing Marion :D ? Řada slečen dělá/dělala i "klasiku", tak to bude zbytečně nepřehledné...
„Když se žena musí svléknout, aby dokázala svůj sexappeal, pak žádný nemá.“ (Mae Westová)
jarjaroslav

Příspěvekod sweetmarion » stř 12. srp 2015, 20:14

jarjaroslav píše:Masáže už mají vlastní část fóra :roll: . Že by lobbing Marion :D ? Řada slečen dělá/dělala i "klasiku", tak to bude zbytečně nepřehledné...

když tu nějací idioti začali blemcat, že masérky tu vůbec nepatří (já se o to neprosila, nebýt mého telefonu, tak bych toto forum ani nikdy neobjevila :D) a ty osobní výpady proti mě začaly, tak jsem psala adminovi, že by možná nebylo od věci to rozčlenit nebo všechny masérky a "masérky" smazat :D ale to bylo před pár měsíci :D
sweetmarion
Dívka z privátu
Dívka z privátu

Příspěvekod jarjaroslav » stř 12. srp 2015, 23:31

sweetmarion píše:tak jsem psala adminovi, že by možná nebylo od věci to rozčlenit nebo všechny masérky a "masérky" smazat :D ale to bylo před pár měsíci :D

Jak jsem již naznačil, vznikla by speciální kategorie jen kvůli pár masérkám, které nikdy v životě neposkytovaly sex za úplatu (kolik jich je?) :roll: . "Dívky z Brna na masáže" jen znepřehlednily fórum :evil: ... Erotické masáže jako erotické služby na fórum patří jako klasická témata (tj. jako název jméno dívky + tel. číslo, popř. dodatek, že se jedná pouze o masáž).
„Když se žena musí svléknout, aby dokázala svůj sexappeal, pak žádný nemá.“ (Mae Westová)
jarjaroslav

Příspěvekod sweetmarion » stř 12. srp 2015, 23:51

mi to neříkej :D ale podívej se, kolik uživatelů si myslí, že to sem vůbec nepatří :D pro mě za mě :D já recenze nepotřebuji, tohle vlákno mi nijak neprospívá ani neškodí :D navíc opakovaně tvrdím, jak malou vypovídací hodnotu tohle forum často má, vhledem k absenci kvalitních recenzentů...ale je to zajímavé čtení, i když více vypovídá o pisatelích než o dívkách :D takže si stěžuj jinde, mi jen vadily ty blemcy, že tu erotická masáž nepatří...tak ať to někdo maže nebo drží hubu, když ho to nezajímá..:D
sweetmarion
Dívka z privátu
Dívka z privátu

PředchozíDalší

Zpět na Dívky z Brna na masáže