sweetmarion píše:ty troubo a další troubové....kdyby mě tu nikdo bezdůvodně neurážel, tak nemám potřebu se obhajovata svými vlastnostmi se neoháním sama, jinak bych neměla tolik pořád se vracejících klientů, že jsem musela omezit inzerci
navíc urážení těch, kteří za mnou chodí...bez znalosti věci...od lidí, kteří neznají mě a neznají ani týpky, kteří za mnou chodí, to vážně nasírá. Já si nezačala
i když tak nějak tuším, že to stejně nepochopíte...jak mi pár jiných uživatelů psalo přes SZ.
e-maily neúčtujijsem na něm celkem dobře dostupná a odpovídám, pokud je to v jazyce, který ovládám...nebo aspoň v něčem připomínajícím češtinu, jak se občas stává
přečti si ty blbko tohle vlákno pěkně od začátku a zjistíš, kdo tady začal s urážkama

že prej proti těm holkám nic nemám (hned druhý příspěvek odshora, s návodem k tvým službám - "běžte si za lacinýma štětkama")
mám štěstí prakticky jen na dobré klienty ("kdybyste věděli kolik je mezi váma pošuků")
já to dělám proto, že mně to baví ("potřebuju prachy na studium, nemusíte vědět proč")
a podobné a jiné protimluvy, psychicky narušené pizdy, co ví, že ženské co se malujou a pečujou o sobe to dělají kvůli zákazníkům a inteligentním chlapům se to stoprocentně nelíbí