Hledat  

Brno-Korra

Erotické masérky - Tantra, Nuru, Body to body

Re: Brno-Korra

Příspěvekod Muay » ned 21. čer 2026, 20:44

Ja si také myslím, ze mluví Mildous pravdu! Po me osobní zkušenosti s ni se ani nedivím. A Marekk8 je určo naše známá ,,Maserka,, Korra
Ten styl psaní vykání a smajlíky ji prozrazuje. Je také dost divné, ze si holka často mění nick na amatérech. Čím to asi bude?!
Muay

Příspěvekod SherlockBrno » úte 23. čer 2026, 14:08

Je to tak, je docela labilní, ale člověk to nepozná hned a už vůbec ne nadržený chlap se zatemněným mozkem. Je jak neřízená střela - kouří bez, líbá se, výstřik do pusy... byl jsem několik měsíců zpátky, kdy se jevila jako úplně nová, začínající, neobjevená a nezprzněná. Omyl. Jen pohádka z její strany a po důkladném průzkumu, jsem bohužel objevil i nemilou lež, že prostě začala se šukáním a pak zjistila, že masáže vynesou více za méně práce. A když už teda chce i někdo šukat, tak si to nechá patřičně zaplatit. Marekk8 píše úplně jako ona, klidně bych na to vsadil celou výplatu, že to je ona. Když mi zpětně došlo, že jsem se s ní líbal a předtím jí nejspíš do držky nacákalo několik borců přede mnou, málem jsem se poblil. Uvěřil jsem té její pohádce, moje chyba.. Nemá zábrany a neřeší tyhle věci. Blbé je, že umí být dokonale milá, manipulativní a jestli si zrovna váš rozum vzal dovolenou, omotá si vás kolem prstu, vaše nadrženost a zatmění mozku v tu chvíli hraje těžce proti vám. Říkala něco o tom, že si chce užívat života a tohle je pro ní snadná cesta jak přijít k penězům bez větší dřiny, více to neřeší, takhle jednoduché to pro ni je.
SherlockBrno

Příspěvekod Muay » úte 23. čer 2026, 17:29

Ja ji do ty její huby stříkal taky a celou dávku. A taky sem ji trochu lízal a pak jsme měl pořádnej opar přes celou hubu! Tak už asi vím z čeho jsem ho měl. To co se zde píše je pravda. Holka umí chlapa dobře zblbnout obzvlášť když mu poradně hučí v klade. Snad jsme chytnul jenom ten opar a nic víc. Radši si zajdu na testy.
Muay

Předchozí

Zpět na Dívky z Brna na masáže