Hledat  

Masáže Séraphine

Erotické masérky - Tantra, Nuru, Body to body

Re: Masáže Séraphine

Příspěvekod hitch » ned 28. srp 2016, 14:43

Máte někdo zkušenost s Lucky?
hitch

Příspěvekod Fuckingshit » pát 28. říj 2016, 0:58

Zkusil jsem dívku na masáž, Klára 31 let. Vůbec poprvé, zatím jsem na masáži nebyl. Holka celkem pěkná, jen na obličeji dost silný makeup. Masáž samotná, o nějaké technice se nedá mluvit, spíš jen hlazení, roztírá olej nahoru a dolů. Čekal jsem, že mi alespoň trochu pomačká trapézáky u krku, ale nic takového. Celou dobu jsem ležel na břiše, takže jsem na ní neviděl. Hodně ukecaná, pořád a ráda něco brebentí a vyzvídá na vás všechno. Masáž tělo na tělo, jen asi třikrát se na mě nachvíli položila... ze předu tedy vůbec. Ke konci sundala podprdu a vyhonit jsem si ho musel sám. Evidentně se jí nechtělo a ještě to prý bylo za odměnu, že si podprsenku nesundává. Na závěr nezapoměla pomluvit svojí kolegyni, jaká je to hvězda a má třikrát víc klientů než ona, na druhou stranu se moc nedivím... No zatím nemám s čím srovnávat, ale asi nic moc. Prubnu něco jiného příště a jsem zvědavý, jak to chodí i jinde.
Fuckingshit

Příspěvekod hitch » čtv 17. lis 2016, 17:53

Tak podobnou zkušenost mám s Lucky. Na fotkách vypadá o dost lépe než v reálu. Celou dobu oblečená a nakonec jsem si jej také musel vyhonit sám (ne že by nehonila, ale tak mechanicky, že se o erotické atmosféře nedalo mluvit)...:(
hitch

Příspěvekod Xtron » pon 23. led 2017, 16:27

Zdravím, má někdo zkušenost s novými inzerovanými slečnami - Paula, Denisa? Případně kam v Brně na slušnou masáž za mladou holkou (nejlépe do třiceti)? Chodil jsem ke Gabči a když už nedělá, tak netuším, kam zajít. Díky moc! :)
Xtron

Příspěvekod felix » stř 25. led 2017, 9:36

Byl jsem před časem u Pauly. Fotky originální. Dle mého gusta mladá, štíhlá, dosti hezká slečna, příjemná. Masáž na docela slušné, o něco lepší než průměrné úrovni. Objednal jsem se na 45 min za 1000 Kč.
Paula - kdo si chce nechat vyhonit péro od mladé a hezké holky, potěšit se pohledem, tak bude spokojen.

Bohužel, kvalitu, kterou v Brně měla masérka Timea z Brillant masáží, už v současné době nemá žádná masérka...
U Timei to byl koncert pro dvě ruce a tuhé péro...
Nemáte někdo informace, proč zavřeli tento salon na Kolišti 71 a kam se Timea poděla ?
Felix
felix

Příspěvekod Xtron » stř 25. led 2017, 11:58

Moc děkuji za reakci. Jen bych se zeptal, byla u masáže nahá a nechala na sebe sahat? A byla nabídnuta společná sprcha? Díky moc! :)
Xtron

Příspěvekod xxx52 » stř 25. led 2017, 19:29

Xtron píše:Zdravím, má někdo zkušenost s novými inzerovanými slečnami - Paula, Denisa? Případně kam v Brně na slušnou masáž za mladou holkou (nejlépe do třiceti)? Chodil jsem ke Gabči a když už nedělá, tak netuším, kam zajít. Díky moc! :)

Xtron píše:Moc děkuji za reakci. Jen bych se zeptal, byla u masáže nahá a nechala na sebe sahat? A byla nabídnuta společná sprcha? Díky moc! :)

Byl jsem u Pauly. A muzu potvrdit, co bylo napsano vyse. Velmi hezka a sympaticka slecna, skvela postava, je mala, ma prsa tak akorat... Celkove je presne dle meho vkusu. Dobre se s ni povida. Fotky i vek sedi.

Co se tyce kvality masaze jako takove, tak je to takovy asi prumer (nemam zas tak velke srovnani), zalezi, co si reknes, pokud nic a nechas to na ni, tak asi nebudes uplne nadseny, ale kdyz ji reknes, co presne bys chtel, a ze bys chtel fakt poradne namasirovat, nema s tim problem. Takze i z tohoto pohledu spokojenost. Vse probiha na zemi, na matraci - v pohode.

Necha na sebe standardne sahat, vicemene kdekoliv, ale ne az primo na kundicku, skoda. Pri masazi je naha. Spolecna sprcha nabidnuta neni, ani jsem si o to nezadal, popravde ta sprcha, co tam je, tak ani neni idealni misto na spolecnou sprchu. :D Takze na to se ji zeptej. Ale prostredi je jinak fajn, krasne vytopena mistnost, tlumene svetla, hudba, nejaka ta svicka, vune... Jenom ta sprcha neni v top stavu, ale nic co by bylo prekazkou. :D Vzdy jsem se setkal pri prichodu a odchodu jen s Paulou, nikym jinym. Cenove taky prijatelne. Pokud bys mel nejake specificke pozadavky, nebo chtel nejak upravit masaz, dle tveho vkusu, myslim, ze se urcite prizpusobi, a nebude mit problem. Kazdopadne vic nez honku na zaver tam nedostanes.

Skoda, ze neni vic pritulna a mazliva pri masazi - rekneme neco na zpusob Gabci, to by byl opravdu luxus potom. Ale i tak si myslim, ze patri k tomu nejlepsimu, co v Brne sezenes, co se tyce vylozene er. masazi (momentalne).

Doporucuji.
xxx52

Příspěvekod juro703 » čtv 26. led 2017, 11:29

první příspěvek a hned taková chvála? :-) hmmmm
xxx52 píše:
Xtron píše:Zdravím, má někdo zkušenost s novými inzerovanými slečnami - Paula, Denisa? Případně kam v Brně na slušnou masáž za mladou holkou (nejlépe do třiceti)? Chodil jsem ke Gabči a když už nedělá, tak netuším, kam zajít. Díky moc! :)

Xtron píše:Moc děkuji za reakci. Jen bych se zeptal, byla u masáže nahá a nechala na sebe sahat? A byla nabídnuta společná sprcha? Díky moc! :)

Byl jsem u Pauly. A muzu potvrdit, co bylo napsano vyse. Velmi hezka a sympaticka slecna, skvela postava, je mala, ma prsa tak akorat... Celkove je presne dle meho vkusu. Dobre se s ni povida. Fotky i vek sedi.

Co se tyce kvality masaze jako takove, tak je to takovy asi prumer (nemam zas tak velke srovnani), zalezi, co si reknes, pokud nic a nechas to na ni, tak asi nebudes uplne nadseny, ale kdyz ji reknes, co presne bys chtel, a ze bys chtel fakt poradne namasirovat, nema s tim problem. Takze i z tohoto pohledu spokojenost. Vse probiha na zemi, na matraci - v pohode.

Necha na sebe standardne sahat, vicemene kdekoliv, ale ne az primo na kundicku, skoda. Pri masazi je naha. Spolecna sprcha nabidnuta neni, ani jsem si o to nezadal, popravde ta sprcha, co tam je, tak ani neni idealni misto na spolecnou sprchu. :D Takze na to se ji zeptej. Ale prostredi je jinak fajn, krasne vytopena mistnost, tlumene svetla, hudba, nejaka ta svicka, vune... Jenom ta sprcha neni v top stavu, ale nic co by bylo prekazkou. :D Vzdy jsem se setkal pri prichodu a odchodu jen s Paulou, nikym jinym. Cenove taky prijatelne. Pokud bys mel nejake specificke pozadavky, nebo chtel nejak upravit masaz, dle tveho vkusu, myslim, ze se urcite prizpusobi, a nebude mit problem. Kazdopadne vic nez honku na zaver tam nedostanes.

Skoda, ze neni vic pritulna a mazliva pri masazi - rekneme neco na zpusob Gabci, to by byl opravdu luxus potom. Ale i tak si myslim, ze patri k tomu nejlepsimu, co v Brne sezenes, co se tyce vylozene er. masazi (momentalne).

Doporucuji.
juro703

Příspěvekod xxx52 » čtv 26. led 2017, 20:35

juro703 píše:první příspěvek a hned taková chvála? :-) hmmmm

No jo, mohl jsem si myslet, ze kdyz to bude muj prvni prispevek a hned v den registrace a navic pozitivni, ze vyvola podeziravou reakci. :D

Znam tohle forum uz nejakou dobu, obcas sem zde nakouknul jako host, nikdy jsem nemel potrebu recenzovat a registrovat se, az ted, kdyz jsem uvidel aktualni vlakno, kde se nekdo pta na Paulu, a jelikoz jsem u ni relativne nedavno byl, a nikdo tu moc o ni jeste nenapsal, tak jsem se rozhodnul podelit o svoji zkusenost. Jak uz jsem zminil v minulem prispevku, byl jsem parkrat napr. u Gabci, ktera zrejme skoncila, o ni je tu vlakno na 7 stran, tak nemelo moc cenu psat recenzi a potvrzovat to, co tam psal kazdy. + mimo Brno, a tady je to jen o holkach z Brna.

Opravdu v tom nehledej nic ucelneho, ale to uz je na tobe, a nemyslim si, ze ten prispevek je jen sama chvala. :D
xxx52

Příspěvekod sexprivat » stř 1. úno 2017, 11:24

Zkuste někdo Denisu ta by mohla být dobrá..Tipuji že by šla i na sex ale za lepší peníze...
Jak budu mit čas tak ji zkusím zlomit na sexík :D :D Za peníze v Praze dům... Sex za peníze taky některá mín některá holt víc...
sexprivat

Příspěvekod Fuckingshit » čtv 2. úno 2017, 17:45

Naprostá zbytečnost dávat těmhle holkám víc... Možná právě na to ony čekají. Za kolik jí budeš přemlouvat? Za 5 za 10? Akorát jí zvedneš sebevědomí... To se potom nesmíme divit, že většina holek raději půjde dělat šmrdlání a příležitostně se nechá ojet za "bůro". Přitom je to s odpuštěním vychcaná pipka (teď to myslím všeobecně), která nechce dělat klasiku, protože je to moc namáhavý. Ono ten sex potom i vypadá, s takovou... ani v té posteli se nepředře. Úplně zbytečně ty masérky přeplácíte a utvrzujete je v dojmu, že klasika je nějaké podřadné špinavé řemeslo a že ony jsou něco víc. Jen můj názor...
Fuckingshit

Příspěvekod sexprivat » pát 3. úno 2017, 21:19

Fuckingshit píše:Naprostá zbytečnost dávat těmhle holkám víc... Možná právě na to ony čekají. Za kolik jí budeš přemlouvat? Za 5 za 10? Akorát jí zvedneš sebevědomí... To se potom nesmíme divit, že většina holek raději půjde dělat šmrdlání a příležitostně se nechá ojet za "bůro". Přitom je to s odpuštěním vychcaná pipka (teď to myslím všeobecně), která nechce dělat klasiku, protože je to moc namáhavý. Ono ten sex potom i vypadá, s takovou... ani v té posteli se nepředře. Úplně zbytečně ty masérky přeplácíte a utvrzujete je v dojmu, že klasika je nějaké podřadné špinavé řemeslo a že ony jsou něco víc. Jen můj názor...

Něco na tom je...
Ani 5 ani 10
Pokud s ní navážeš dobrý kontakt tak to nemusí být ani tolik a jde to...Vím o čem mluvím
sexprivat

Příspěvekod jarjaroslav » sob 4. úno 2017, 14:36

Chtělo by to v Brně dámy podobné těmto: http://www.eroticpraguemassage.com/maserky/1/, http://www.eroticpraguemassage.com/maserky/martina/ (ideálně neomezující se pouze na masáže)...
„Když se žena musí svléknout, aby dokázala svůj sexappeal, pak žádný nemá.“ (Mae Westová)
jarjaroslav

Příspěvekod Xtron » čtv 23. úno 2017, 21:53

Díky moc za názory na Paulu, asi zkusím. :) Myslíte, že funguje ten jejich online rezervační systém? :D Nedovolal jsem se totiž.

Případně Denisu pak někdo zkoušel?

Já mám za sebou zatím jen Gabi a bylo to super. Škoda, že už skončila.
Xtron

Příspěvekod Petr.OL » úte 28. úno 2017, 15:24

Dělá tam ta pokerovana bloncka, nebo jí mají na webu jen tak ? Kdyz jsem tam volal, tak pokaždé jen Paula.
Petr.OL

PředchozíDalší

Zpět na Dívky z Brna na masáže