|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Xtron píše:Zdravím, má někdo zkušenost s novými inzerovanými slečnami - Paula, Denisa? Případně kam v Brně na slušnou masáž za mladou holkou (nejlépe do třiceti)? Chodil jsem ke Gabči a když už nedělá, tak netuším, kam zajít. Díky moc!
Xtron píše:Moc děkuji za reakci. Jen bych se zeptal, byla u masáže nahá a nechala na sebe sahat? A byla nabídnuta společná sprcha? Díky moc!
xxx52 píše:Xtron píše:Zdravím, má někdo zkušenost s novými inzerovanými slečnami - Paula, Denisa? Případně kam v Brně na slušnou masáž za mladou holkou (nejlépe do třiceti)? Chodil jsem ke Gabči a když už nedělá, tak netuším, kam zajít. Díky moc!Xtron píše:Moc děkuji za reakci. Jen bych se zeptal, byla u masáže nahá a nechala na sebe sahat? A byla nabídnuta společná sprcha? Díky moc!
Byl jsem u Pauly. A muzu potvrdit, co bylo napsano vyse. Velmi hezka a sympaticka slecna, skvela postava, je mala, ma prsa tak akorat... Celkove je presne dle meho vkusu. Dobre se s ni povida. Fotky i vek sedi.
Co se tyce kvality masaze jako takove, tak je to takovy asi prumer (nemam zas tak velke srovnani), zalezi, co si reknes, pokud nic a nechas to na ni, tak asi nebudes uplne nadseny, ale kdyz ji reknes, co presne bys chtel, a ze bys chtel fakt poradne namasirovat, nema s tim problem. Takze i z tohoto pohledu spokojenost. Vse probiha na zemi, na matraci - v pohode.
Necha na sebe standardne sahat, vicemene kdekoliv, ale ne az primo na kundicku, skoda. Pri masazi je naha. Spolecna sprcha nabidnuta neni, ani jsem si o to nezadal, popravde ta sprcha, co tam je, tak ani neni idealni misto na spolecnou sprchu.Takze na to se ji zeptej. Ale prostredi je jinak fajn, krasne vytopena mistnost, tlumene svetla, hudba, nejaka ta svicka, vune... Jenom ta sprcha neni v top stavu, ale nic co by bylo prekazkou.
Vzdy jsem se setkal pri prichodu a odchodu jen s Paulou, nikym jinym. Cenove taky prijatelne. Pokud bys mel nejake specificke pozadavky, nebo chtel nejak upravit masaz, dle tveho vkusu, myslim, ze se urcite prizpusobi, a nebude mit problem. Kazdopadne vic nez honku na zaver tam nedostanes.
Skoda, ze neni vic pritulna a mazliva pri masazi - rekneme neco na zpusob Gabci, to by byl opravdu luxus potom. Ale i tak si myslim, ze patri k tomu nejlepsimu, co v Brne sezenes, co se tyce vylozene er. masazi (momentalne).
Doporucuji.
juro703 píše:první příspěvek a hned taková chvála?hmmmm
Fuckingshit píše:Naprostá zbytečnost dávat těmhle holkám víc... Možná právě na to ony čekají. Za kolik jí budeš přemlouvat? Za 5 za 10? Akorát jí zvedneš sebevědomí... To se potom nesmíme divit, že většina holek raději půjde dělat šmrdlání a příležitostně se nechá ojet za "bůro". Přitom je to s odpuštěním vychcaná pipka (teď to myslím všeobecně), která nechce dělat klasiku, protože je to moc namáhavý. Ono ten sex potom i vypadá, s takovou... ani v té posteli se nepředře. Úplně zbytečně ty masérky přeplácíte a utvrzujete je v dojmu, že klasika je nějaké podřadné špinavé řemeslo a že ony jsou něco víc. Jen můj názor...
Zpět na Dívky z Brna na masáže
Uživatelé procházející toto fórum: Kokino155 a 4 návštevníků