|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Penetrus píše:Kdysi jsem byl na Nových sadech u jisté Mileny, inzerovala francouzské líbání. Pak jsem o ní dlouho neslyšel a pak jsem ji zase navštívil na Provazníkové 70. Moc se mi její výkony líbily, jenom je to už snad pět let, co zmizela. Pamatujete si na ni někdo? Odstěhovala se nebo skončila? Nebo jěště dělá někde sama na sebe pro svých pár klientů? Dejte mi prosím vědět...
Prsatá, krásná holka, dobře mrdala. Taky jsem za ní chodil. Asi před třemi lety, jsem ji potkal - říkala, že je vdaná a byla v 8. měsíci těhotenství. Takže určitě už nedělá. Škoda, byla fakt dobrá.Penetrus píše:Kdysi jsem byl na Nových sadech u jisté Mileny, inzerovala francouzské líbání. Pak jsem o ní dlouho neslyšel a pak jsem ji zase navštívil na Provazníkové 70. Moc se mi její výkony líbily, jenom je to už snad pět let, co zmizela. Pamatujete si na ni někdo? Odstěhovala se nebo skončila? Nebo jěště dělá někde sama na sebe pro svých pár klientů? Dejte mi prosím vědět...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 16 návštevníků