Hledat  

Milena francouzské líbání - Nové sady a Provazníkova

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Milena francouzské líbání - Nové sady a Provazníkova

Příspěvekod Penetrus » úte 24. úno 2009, 13:01

Kdysi jsem byl na Nových sadech u jisté Mileny, inzerovala francouzské líbání. Pak jsem o ní dlouho neslyšel a pak jsem ji zase navštívil na Provazníkové 70. Moc se mi její výkony líbily, jenom je to už snad pět let, co zmizela. Pamatujete si na ni někdo? Odstěhovala se nebo skončila? Nebo jěště dělá někde sama na sebe pro svých pár klientů? Dejte mi prosím vědět...
Penetrus
Penetrus

Re: Milena francouzské líbání - Nové sady a Provazníkova

Příspěvekod vulcan » úte 24. úno 2009, 13:56

Penetrus píše:Kdysi jsem byl na Nových sadech u jisté Mileny, inzerovala francouzské líbání. Pak jsem o ní dlouho neslyšel a pak jsem ji zase navštívil na Provazníkové 70. Moc se mi její výkony líbily, jenom je to už snad pět let, co zmizela. Pamatujete si na ni někdo? Odstěhovala se nebo skončila? Nebo jěště dělá někde sama na sebe pro svých pár klientů? Dejte mi prosím vědět...

Penetrus

nejlepší identifikační rys je telefon.., holky často mění jména, občas i tel..
a pak taky trochu popsat tu holku, jinak se nic nedozvíš nebo chybně..
vulcan

Re: Milena francouzské líbání - Nové sady a Provazníkova

Příspěvekod david2 » úte 24. úno 2009, 21:43

Penetrus píše:Kdysi jsem byl na Nových sadech u jisté Mileny, inzerovala francouzské líbání. Pak jsem o ní dlouho neslyšel a pak jsem ji zase navštívil na Provazníkové 70. Moc se mi její výkony líbily, jenom je to už snad pět let, co zmizela. Pamatujete si na ni někdo? Odstěhovala se nebo skončila? Nebo jěště dělá někde sama na sebe pro svých pár klientů? Dejte mi prosím vědět...
Prsatá, krásná holka, dobře mrdala. Taky jsem za ní chodil. Asi před třemi lety, jsem ji potkal - říkala, že je vdaná a byla v 8. měsíci těhotenství. Takže určitě už nedělá. Škoda, byla fakt dobrá.
david2

pro david2

Příspěvekod Penetrus » stř 25. úno 2009, 14:17

Tak to ji samozřejmně přeji, ale je to škoda. BYla asi tak to nejlepší, co jsem mrdal...
Penetrus
Penetrus

Zpět na Dotazy na dívky