Byl někdo?
https://www.amateri.com/en/user/3142905/RealSquirtSex
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Woldemort123 píše:cílem tanečku neni si ho tam dát bez cílem je to aby nemusela kouřit vaše měkké pera a abych se trochu vzrušila..... nechápu ja tě napadlo že si ho tam dám bez já nejsem idiot...vám se nikdy nikdo nezavděčí žádná z holek pro vás nikdy nebude dobra protože vy platíte tak předci špatná musí byt ona ne...je mi tu vás vážně lito...jedna lez za druhou a a chlapská ješitnost to jsou věci co tu hraji tu největší roli....přeji hezky den LilieAnalMiluje, LilieSquirtAnal, RealSquirtSex, ted aktualně Squirt_EndyDee klidne se podívej na profil. Já si nemam na co hrát mě jde o sex a jestli tobě taky tak se ozvy...paaaa
Woldemort123 píše:Ja svoji klientelu mam nemusíš se bát jeden z mich klientů me vzal az do Mexika... ja jen využívám možnosti si změnit název nicku to snad neni nezákone... tvuj vydedukovani názor je trochu mimo. Vůbec jako nevis o světě na te druhé straně. Měj se hezky a přeji hezky den.
Adiós cariño
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 22 návštevníků