Hledat  

Amatéři - RealSquirtSex

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Amatéři - RealSquirtSex

Příspěvekod jajaja123 » úte 8. črc 2025, 12:55

jajaja123

Re: Amatéři - RealSquirtSex

Příspěvekod milhauzx » úte 8. črc 2025, 15:09

Byl jsem asi pred pul rokem. Brzo rano pred cestou do prace. Byt ma ve skaredem dome na hranici Cernovic a Zidenic. V byte binec, fotky souhlasi, vek taky. Takova kulatejsi, ale ne tlusta, je docela pevna, hodne tmavy typ ale ne cista kofola. Takovej madarskej typ. . Trosku mne pripadla mimo. Zacala tancovat naha, na to jsem ji rekl ze na to nemam cas. Tak se slo na vec. Oral, klasika a na konec anal. Docela to prozivala. Na zaver sprcha a pryc. Cena 1400, opacko mozna nekdy..
milhauzx

Příspěvekod Opatovicezajda » úte 8. črc 2025, 15:35

Byl jsem-cena 1400, foto souhlasi, chtela se libat, ale ja ne.

Strikani luxusni, strikala tak 15x za tu hodinu, ja jednou a valil jsem. Dost ukecana, tanecek byl fajn, ale bal jsem se ze si ho tam soupne bez kondomu a to jsem nechtel. Bez by sla za 8k
Opatovicezajda

Příspěvekod nucleoner » úte 8. črc 2025, 17:58

Je to stará známá provařená LilieAnalMiluje a LilieSquirtAnal. Ma tady ruzny vlakna. Posledni dobou labilnejsi nez driv. Obcas kdyz nema ksefty hodi si chvilku Prahu kde laka prave na anal.
Je potreba trefit naladu kdy neni nafetovana, pak je to asi fajn.
Ale tahle kofola rada blokuje treba za to kdyz ma chlap tydenni strniste a odmitne se oholit (osobni zkusenost) protoze to prej nema rada, a nebo kolegu vypakovala ze nema 20cm+ ale ona zrovna mela naladu na takovy rozmer. Dal bych si rozhodne bacha na sex BEZ, pokud pises ze jde za 8k. To nevim jestli ti fakt rekla. Kazdopadne na prazskym foru nekdo alarmoval ze neni cista ale zatim to konktretni vlakno nemuzu dohledat, nebo to bylo na zrusenym konkurencnim foru. Asi tak.
nucleoner

Příspěvekod Opatovicezajda » úte 8. črc 2025, 18:57

Ja prichazel s celkem plnovousem a v pohode. Sex bez za 8k me fakt nabidla, duvod lhat fakt nemam. Nafetovana me neprisla, ale do sexu bez by jsem nesel.
Opatovicezajda

Zpět na Dotazy na dívky