Ahoj, jsem nově v brně chtěl bych se zeptat na doporučení jaká je momentálně v brně nejlepší klidně i starší, aby nebyli fake fotky a nebyli přepálené ceny, jsem v tom nový.
Za případné rady a doporučení budu rád.
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sukater píše:Fake fotky jsou už nešvar dnešní doby, není to jen tady v Česku, ale problém celosvětový. Do jisté míry za to mohou norníci sami, protože je to extrém vedle extrému, jsou nornici, kteří jsou hodně vybíraví, udelaji otočku skoro každé, i na vlastní fotky - je to špatně, kdyz se otoci někteří i na vlastní fotky, uci tim tapinu si na otočky zvyknout, pak nemaji tapiny motivaci, si tam dávat své vlastní fotky a dají si tam raději fake, aby nalakaly tu druhou klientelu, ty hodne nadržené, kteří nic neřeší, hlavně že návštěva splnila svůj účel, tím si aspoň zlepší skóre - to je taky špatně, protože kvůli těmto norníkům si zase tapiny mysli, ze si můžou dovolit všechno.
A spíše mě zaráží to, že chceš nějakou TOP a nechceš, aby byla předražená. Ty jsi fakt myslíš, že TOP tapina bude levná?Asi těžko, TOP tapina bude mít pochopitelně více kunšaftů a kdyby byla levná, nestačí to všechno pobrat, proto cena jde nahoru. Levné jsou ty, které moc kunšaftů nemají, proto se levnýma cenama snaží zlepšit skóre.
Mikej píše:Ahoj, jsem nově v brně chtěl bych se zeptat na doporučení jaká je momentálně v brně nejlepší klidně i starší, aby nebyli fake fotky a nebyli přepálené ceny, jsem v tom nový.
Za případné rady a doporučení budu rád.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 13 návštevníků