Hledat  

doporučení v brně

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

doporučení v brně

Příspěvekod Mikej » úte 22. zář 2026, 19:30

Ahoj, jsem nově v brně chtěl bych se zeptat na doporučení jaká je momentálně v brně nejlepší klidně i starší, aby nebyli fake fotky a nebyli přepálené ceny, jsem v tom nový.
Za případné rady a doporučení budu rád.
Mikej

Re: doporučení v brně

Příspěvekod Sukater » stř 23. zář 2026, 9:11

Fake fotky jsou už nešvar dnešní doby, není to jen tady v Česku, ale problém celosvětový. Do jisté míry za to mohou norníci sami, protože je to extrém vedle extrému, jsou nornici, kteří jsou hodně vybíraví, udelaji otočku skoro každé, i na vlastní fotky - je to špatně, kdyz se otoci někteří i na vlastní fotky, uci tim tapinu si na otočky zvyknout, pak nemaji tapiny motivaci, si tam dávat své vlastní fotky a dají si tam raději fake, aby nalakaly tu druhou klientelu, ty hodne nadržené, kteří nic neřeší, hlavně že návštěva splnila svůj účel, tím si aspoň zlepší skóre - to je taky špatně, protože kvůli těmto norníkům si zase tapiny mysli, ze si můžou dovolit všechno.
A spíše mě zaráží to, že chceš nějakou TOP a nechceš, aby byla předražená. Ty jsi fakt myslíš, že TOP tapina bude levná? :P Asi těžko, TOP tapina bude mít pochopitelně více kunšaftů a kdyby byla levná, nestačí to všechno pobrat, proto cena jde nahoru. Levné jsou ty, které moc kunšaftů nemají, proto se levnýma cenama snaží zlepšit skóre.
Sukater

Příspěvekod Šakal » čtv 24. zář 2026, 5:37

Sukater píše:Fake fotky jsou už nešvar dnešní doby, není to jen tady v Česku, ale problém celosvětový. Do jisté míry za to mohou norníci sami, protože je to extrém vedle extrému, jsou nornici, kteří jsou hodně vybíraví, udelaji otočku skoro každé, i na vlastní fotky - je to špatně, kdyz se otoci někteří i na vlastní fotky, uci tim tapinu si na otočky zvyknout, pak nemaji tapiny motivaci, si tam dávat své vlastní fotky a dají si tam raději fake, aby nalakaly tu druhou klientelu, ty hodne nadržené, kteří nic neřeší, hlavně že návštěva splnila svůj účel, tím si aspoň zlepší skóre - to je taky špatně, protože kvůli těmto norníkům si zase tapiny mysli, ze si můžou dovolit všechno.
A spíše mě zaráží to, že chceš nějakou TOP a nechceš, aby byla předražená. Ty jsi fakt myslíš, že TOP tapina bude levná? :P Asi těžko, TOP tapina bude mít pochopitelně více kunšaftů a kdyby byla levná, nestačí to všechno pobrat, proto cena jde nahoru. Levné jsou ty, které moc kunšaftů nemají, proto se levnýma cenama snaží zlepšit skóre.

Moc filozofuješ, chce poradit , ne kecy okolo toho.
Šakal

Příspěvekod Sukater » čtv 24. zář 2026, 10:20

Je to jeho první příspěvek a hned jako socák natahuje ruku, co by jiného asi čekal.
Sukater

Příspěvekod man963 » čtv 24. zář 2026, 11:49

Mikej píše:Ahoj, jsem nově v brně chtěl bych se zeptat na doporučení jaká je momentálně v brně nejlepší klidně i starší, aby nebyli fake fotky a nebyli přepálené ceny, jsem v tom nový.
Za případné rady a doporučení budu rád.

Jestli ti nevadí starší, se kterou celkem pohoda a nehlídá moc čas, tak zajdi třeba za
https://www.amateri.com/cs/lide/1456058/Kate50
.. pokud máš kladný vztah ke konopí, budeš nadšen :)

Mladá (cca 30) oplácanější holka je zase třeba https://www.amateri.com/cs/lide/1592926/Pervertiti_XO
Taky podle mě pohodářka, akorát není tak ukecaná jak Kate, tak mi trvalo dýl se s ní seznámit. Orál dělá jen bez kondomu (asi jí vadí žužlat gumu).

Obě mají stopro realné fotky, byl jsem u nich hodněkrát. Jsou čistotné, mají doma pořádek a nemají zlatokopecké ceny. Samozřejmě se ale člověk musí umět slušně chovat, jinak ti nakope zadek každá...
man963

Příspěvekod Sukater » čtv 24. zář 2026, 16:40

On hledá nějakou nejlepší, TOPKu, tím asi myslí něco jako je tahle: https://www.amateri.com/cs/lide/2884162/88Mirka88
Ovšem cena je uz 4000kc na hod, osobne sem sice nebyl, taky nepodporuji takové ceny, ale kdyz se podivam na její album, nedivim se, ze se najde spousta norniku, kteri ji to dají a jeste ke konci podekují. Ono když má tapina 1500kc na hod nebo 3000kc, 4000kc na hod, tak asi ví proč. Ale pro ty, kteří hledají levný šuk, to může být super volba.
Sukater

Zpět na Dotazy na dívky