Hledat  

velmi malá - prcek

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

velmi malá - prcek

Příspěvekod automaxi » pon 3. srp 2009, 13:09

ahoj doporučte nějakou hodně malou holku cca do 150 cm štíhlounkou, nejlépe s malinkýma a špičatýma kozama??
automaxi

Re: velmi malá - prcek

Příspěvekod automaxi » pon 17. srp 2009, 14:21

neporadíte nějakou drobnou ženu? čím menší a štíhlejší, tím lepší.
díky
automaxi

Příspěvekod Rafael » pon 17. srp 2009, 21:14

automaxi píše:neporadíte nějakou drobnou ženu? čím menší a štíhlejší, tím lepší.
díky

automaxi
už jsi vyzkoušel ty malé drobné holky, které Ti tady byly doporučeny ? Třeba Sabina - Dita (Tryskomyš) a další ?
Tak o nich něco napiš :idea: a nevyptávej další...
Rafael

Příspěvekod Honzi » úte 18. srp 2009, 12:57

Rafael píše:
automaxi píše:neporadíte nějakou drobnou ženu? čím menší a štíhlejší, tím lepší.
díky

automaxi
už jsi vyzkoušel ty malé drobné holky, které Ti tady byly doporučeny ? Třeba Sabina - Dita (Tryskomyš) a další ?
Tak o nich něco napiš :idea: a nevyptávej další...

Rafael,
beznadějný případ ... . Kromě poznámky, že chodí za Monikou žádná, slovy velká 0 recenzí a to má skoro 50 příspěvků. Aspiruje o titul velký loudil a asi si ho honí sám ... . :mrgreen:
Honzi

Příspěvekod automaxi » pon 31. srp 2009, 14:05

Ano máte částečně pravdu, já chodím k Monice (Venga) a ještě na erotické masáže se sexem k Simoně na Dusíkovu na Majdalénky. Pak jsem jednou byl u Kristýny, která tu taky má někde vlákno. A protože chci zkusit něco nového tak se ptám a nechci naletět. Mám určité představy, tak abych někam nešel zbytečně a nemusel se otočit na prahu a odejít a nebo nevyhodil zbytečně prachy a pak odešel zklamaný. Nejsu přímo z Brna (cca 30 minut autem) a do Brna nedojíždím zase tak často.
automaxi

Příspěvekod soliter. » pon 31. srp 2009, 15:24

automaxi píše:Ano máte částečně pravdu, já chodím k Monice (Venga) a ještě na erotické masáže se sexem k Simoně na Dusíkovu na Majdalénky. Pak jsem jednou byl u Kristýny, která tu taky má někde vlákno. A protože chci zkusit něco nového tak se ptám a nechci naletět. Mám určité představy, tak abych někam nešel zbytečně a nemusel se otočit na prahu a odejít a nebo nevyhodil zbytečně prachy a pak odešel zklamaný. Nejsu přímo z Brna (cca 30 minut autem) a do Brna nedojíždím zase tak často.

otočit se na prahu není špatný nápad! tam si určitě takovou najdeš.
podívej se třeba na: nornik.net
soliter.

Příspěvekod vulcan » pon 31. srp 2009, 20:24

automaxi píše:Ano máte částečně pravdu, já chodím k Monice (Venga) a ještě na erotické masáže se sexem k Simoně na Dusíkovu na Majdalénky. Pak jsem jednou byl u Kristýny, která tu taky má někde vlákno. A protože chci zkusit něco nového tak se ptám a nechci naletět. Mám určité představy, tak abych někam nešel zbytečně a nemusel se otočit na prahu a odejít a nebo nevyhodil zbytečně prachy a pak odešel zklamaný. Nejsu přímo z Brna (cca 30 minut autem) a do Brna nedojíždím zase tak často.

automaxi
chápu, že možná jsi trochu nesmělý a opatrný. Ale někdy to zkrátka musíš risknout ! Že to nevyjde a vyhodíš prachy, to se taky může stát...
Pokud máš rád drobnější, zkus tu Sabinu - Ditu (Tryskomyš) 773 464 827, je poblíž Slovaňáku, drobná, přívětivá.
A napiš recenzi !!!

Jinak.. soliter to myslel s Prahou... tam těch drobnějších najdeš dost v Norníkovi. Třeba na Biskupcové, Praha 3 jich najdeš více.
vulcan

Příspěvekod Honzi » pon 31. srp 2009, 21:05

Když se jede třeba do Olomouce, což je dál, tak se taky riskuje. Někdo musí být první. A psát recenze pro ty, kteří chtějí jít jen na jistotu, se dlouho nebude. Dopadne to tak, že se budou psát pouze varování ... :?:
Honzi

Příspěvekod automaxi » pon 14. zář 2009, 15:59

Však to varování stačí!!
automaxi

Zpět na Dotazy na dívky