|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
automaxi píše:neporadíte nějakou drobnou ženu? čím menší a štíhlejší, tím lepší.
díky
Rafael píše:automaxi píše:neporadíte nějakou drobnou ženu? čím menší a štíhlejší, tím lepší.
díky
automaxi
už jsi vyzkoušel ty malé drobné holky, které Ti tady byly doporučeny ? Třeba Sabina - Dita (Tryskomyš) a další ?
Tak o nich něco napiša nevyptávej další...
automaxi píše:Ano máte částečně pravdu, já chodím k Monice (Venga) a ještě na erotické masáže se sexem k Simoně na Dusíkovu na Majdalénky. Pak jsem jednou byl u Kristýny, která tu taky má někde vlákno. A protože chci zkusit něco nového tak se ptám a nechci naletět. Mám určité představy, tak abych někam nešel zbytečně a nemusel se otočit na prahu a odejít a nebo nevyhodil zbytečně prachy a pak odešel zklamaný. Nejsu přímo z Brna (cca 30 minut autem) a do Brna nedojíždím zase tak často.
automaxi píše:Ano máte částečně pravdu, já chodím k Monice (Venga) a ještě na erotické masáže se sexem k Simoně na Dusíkovu na Majdalénky. Pak jsem jednou byl u Kristýny, která tu taky má někde vlákno. A protože chci zkusit něco nového tak se ptám a nechci naletět. Mám určité představy, tak abych někam nešel zbytečně a nemusel se otočit na prahu a odejít a nebo nevyhodil zbytečně prachy a pak odešel zklamaný. Nejsu přímo z Brna (cca 30 minut autem) a do Brna nedojíždím zase tak často.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 12 návštevníků