|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
r_blaskowitz píše:nazdar chlapi, vyšukali jste už někdo tuhle kůstku, vypadá fakt k nakousnutí , nejen ty pěkné kozy.Mimochodem jestli máte někdo dobrou zkušenost s nějakou prsatější, dejte tip.Před pár lety jsem byl několikrát na Cejlu za Tinou - spíše špinavá blondýnka a Renatkou, obě trochu mánesovské postavy, nádherné kozy a docela hezké i v obličeji ale nějak se po nich slehla zem, žádná číslo, žádný odkaz..
Honzi píše:r_blaskowitz píše:nazdar chlapi, vyšukali jste už někdo tuhle kůstku, vypadá fakt k nakousnutí , nejen ty pěkné kozy.Mimochodem jestli máte někdo dobrou zkušenost s nějakou prsatější, dejte tip.Před pár lety jsem byl několikrát na Cejlu za Tinou - spíše špinavá blondýnka a Renatkou, obě trochu mánesovské postavy, nádherné kozy a docela hezké i v obličeji ale nějak se po nich slehla zem, žádná číslo, žádný odkaz..
Mohl bys taky dát odkaz
Už inzeruje delší dobu, jen změnila fotku, Křížová Neznám ...
lorddrizzt píše:Honzi píše:r_blaskowitz píše:nazdar chlapi, vyšukali jste už někdo tuhle kůstku, vypadá fakt k nakousnutí , nejen ty pěkné kozy.Mimochodem jestli máte někdo dobrou zkušenost s nějakou prsatější, dejte tip.Před pár lety jsem byl několikrát na Cejlu za Tinou - spíše špinavá blondýnka a Renatkou, obě trochu mánesovské postavy, nádherné kozy a docela hezké i v obličeji ale nějak se po nich slehla zem, žádná číslo, žádný odkaz..
Mohl bys taky dát odkaz
Už inzeruje delší dobu, jen změnila fotku, Křížová Neznám ...
To je takový problém hodit číslo do googlu?
http://www.agama-seznamka.cz/?Loc=det&P ... 151551&S=2
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 15 návštevníků