Hledat  

Saša TEL. 722 792 342

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Saša TEL. 722 792 342

Příspěvekod r_blaskowitz » stř 24. zář 2008, 18:09

nazdar chlapi, vyšukali jste už někdo tuhle kůstku, vypadá fakt k nakousnutí :), nejen ty pěkné kozy.Mimochodem jestli máte někdo dobrou zkušenost s nějakou prsatější, dejte tip.Před pár lety jsem byl několikrát na Cejlu za Tinou - spíše špinavá blondýnka a Renatkou, obě trochu mánesovské postavy, nádherné kozy a docela hezké i v obličeji ale nějak se po nich slehla zem, žádná číslo, žádný odkaz..
r_blaskowitz

Re: Saša TEL. 722 792 342

Příspěvekod Honzi » stř 24. zář 2008, 20:10

r_blaskowitz píše:nazdar chlapi, vyšukali jste už někdo tuhle kůstku, vypadá fakt k nakousnutí :), nejen ty pěkné kozy.Mimochodem jestli máte někdo dobrou zkušenost s nějakou prsatější, dejte tip.Před pár lety jsem byl několikrát na Cejlu za Tinou - spíše špinavá blondýnka a Renatkou, obě trochu mánesovské postavy, nádherné kozy a docela hezké i v obličeji ale nějak se po nich slehla zem, žádná číslo, žádný odkaz..

Mohl bys taky dát odkaz 8)
Už inzeruje delší dobu, jen změnila fotku, Křížová :roll: :roll: :roll: Neznám ...
Honzi

Příspěvekod lorddrizzt » pát 26. zář 2008, 12:10

Honzi píše:
r_blaskowitz píše:nazdar chlapi, vyšukali jste už někdo tuhle kůstku, vypadá fakt k nakousnutí :), nejen ty pěkné kozy.Mimochodem jestli máte někdo dobrou zkušenost s nějakou prsatější, dejte tip.Před pár lety jsem byl několikrát na Cejlu za Tinou - spíše špinavá blondýnka a Renatkou, obě trochu mánesovské postavy, nádherné kozy a docela hezké i v obličeji ale nějak se po nich slehla zem, žádná číslo, žádný odkaz..

Už inzeruje delší dobu, jen změnila fotku, Křížová :roll: :roll: :roll: Neznám ...

To je takový problém hodit číslo do googlu?
http://www.agama-seznamka.cz/?Loc=det&P ... 151551&S=2
lorddrizzt

Příspěvekod Honzi » pát 26. zář 2008, 15:40

lorddrizzt píše:
Honzi píše:

To je takový problém hodit číslo do googlu?
http://www.agama-seznamka.cz/?Loc=det&P ... 151551&S=2

Nemyslel jsem odkaz na Sašu, když vím kde "pracuje", tak to asi nepotřebuju. :roll: Myslel jsem odkaz na nějakou šukatelnou, když už se ptá ... . Psát zde memoáry, to asi není to pravé ořechové ... :wink:
Honzi

Zpět na Dotazy na dívky