|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
r_blaskowitz píše:nazdar chlapi, vyšukali jste už někdo tuhle kůstku, vypadá fakt k nakousnutí, nejen ty pěkné kozy.Mimochodem jestli máte někdo dobrou zkušenost s nějakou prsatější, dejte tip.Před pár lety jsem byl několikrát na Cejlu za Tinou - spíše špinavá blondýnka a Renatkou, obě trochu mánesovské postavy, nádherné kozy a docela hezké i v obličeji ale nějak se po nich slehla zem, žádná číslo, žádný odkaz..
Honzi píše:r_blaskowitz píše:nazdar chlapi, vyšukali jste už někdo tuhle kůstku, vypadá fakt k nakousnutí, nejen ty pěkné kozy.Mimochodem jestli máte někdo dobrou zkušenost s nějakou prsatější, dejte tip.Před pár lety jsem byl několikrát na Cejlu za Tinou - spíše špinavá blondýnka a Renatkou, obě trochu mánesovské postavy, nádherné kozy a docela hezké i v obličeji ale nějak se po nich slehla zem, žádná číslo, žádný odkaz..
Mohl bys taky dát odkaz![]()
Už inzeruje delší dobu, jen změnila fotku, Křížová![]()
![]()
Neznám ...
lorddrizzt píše:Honzi píše:r_blaskowitz píše:nazdar chlapi, vyšukali jste už někdo tuhle kůstku, vypadá fakt k nakousnutí, nejen ty pěkné kozy.Mimochodem jestli máte někdo dobrou zkušenost s nějakou prsatější, dejte tip.Před pár lety jsem byl několikrát na Cejlu za Tinou - spíše špinavá blondýnka a Renatkou, obě trochu mánesovské postavy, nádherné kozy a docela hezké i v obličeji ale nějak se po nich slehla zem, žádná číslo, žádný odkaz..
Mohl bys taky dát odkaz![]()
Už inzeruje delší dobu, jen změnila fotku, Křížová![]()
![]()
Neznám ...
To je takový problém hodit číslo do googlu?
http://www.agama-seznamka.cz/?Loc=det&P ... 151551&S=2
Uživatelé procházející toto fórum: Noroprh a 9 návštevníků