Hledat  

MadameGoldie

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

MadameGoldie

Příspěvekod normalnikluk1 » pon 4. lis 2013, 19:54

Tak hledám další "masérku" - je někdo kdo má zkušenost s touto dívkou? Píše 23 let a fotky jsou zajímavé... Kdoví ale jestli nejsou fake (nehledal jsem přes google).

Děkuji za odpovědi a omlouvám se těm, pro které "masáž" není dobrým řešením.
normalnikluk1

Re: MadameGoldie

Příspěvekod felix » úte 5. lis 2013, 12:33

Navštívil jsem cca před 3 týdny. Fotky jsou pravé a odpovídají reálu. Děvče mladé, štíhlé, dá se říci i hezké. Je příjemná i svým chováním a masírovala poměrně dobře a vzrušivě. Před návštěvou jsem s ní komunikoval mailem na Amatérech a chtěl jsem masáž, která není jen hlazení zad, ale erotická masáž, kdy se masérka věnuje zejména JEMU ve stylu HANDOB či leštění penisu s oddalováním orgasmu. Odpověděla, že zatím dělala standardní erotickou a tantrickou masáž, samozřejmě s patřičnou koncovkou, ale když ji řeknu, jak to chci, tak se to na mně ráda naučí. Dokonce mi i dala slevu.

Masáž sice začala v poloze na zádech, ale celkem brzy mi řekla, ať se otočím, začala se věnovat tomu hlavnímu. Občas sama nebo po mém přání zpomalila a celkem jsme se shodli, že čím déle si s ním bude hrát, tak to bude lepší. Je možné se ji jemně dotýkat či ji hladit, jsou však místa, kde nikoli.
Závěr zvládla po hodince nahánění dosti dobře a je znát, že se péra nebojí a umí mu dát co proto.

Celkově hodnotím dost slušně. Cenu za první masáž má sice vyšší (1300 Kč/hod), ale i na Amatérech nabízí slevu pro pravidelné zákazníky.
Rozhodně patří k těm lepším, co v Brně jsou. Z hlediska kvality provedení, bych ji hodnotil asi jako Gábinu 731079839, ale je o něco dražší. Typově je však jiná, dle mne zajímavá a stojí za vyzkoušení a je to příjemný zážitek.

Přesto za nejkvalitnější masérku považuji Timeu, o které jsem zde již psal, a jejich kvalit ještě nedosahuje.
Felix
felix

Příspěvekod elnino » čtv 7. lis 2013, 22:08

Krásná mladá zrzka co opravdu umí namasírovat!!! Cena pro mne odpovídá kvalitě, čisté, příjemné hezky vybavené :P Říkala mi, že masáže dělá chvilku, ale že ji to vždy lákalo, ano souhlasím je tu i lepší maserka, ale myslím že tahle bude brzo jedna z těch nejlepších! Ještě o ní uslyšíme --:o
elnino

Příspěvekod turistabrno » pon 11. lis 2013, 17:16

Zdravim,

mohu jen potvrdit, že tady ta slečna stojí za to. Nějak na mě dopadá ta zimní únava, tak jsem si řek, že taková masáž může být to pravé vzpružení. :idea:

Díky předešlým recenzím (byť jsou jen dvě) :!: jsem pravosti fotek důvěřoval a byl jsem ještě mile překvapen. Zrzky opravdu můžu a taková holka se nemá za co stydět.

Na masáži nemám opravdu co vytknout. Pěkně se o něj umí postarat, jde do toho s "vervou"! ALE pozor, jak psal felix, je třeba vše vykomunikovat předem! :!:

Pokud někomu nevadí vysolit za masáž tak je to jasná volba.. škoda jen, že si nenechá na sebe víc sáhnout ale ve finále je člověk tak obděláván, že to neřeší. :wink:

Link na její profil na amatérech: http://nick.amateri.cz/MadameGoldie
turistabrno

Příspěvekod honzakouris » úte 21. led 2014, 16:40

Zdravím všechny příznivce erotických masáží,
také jsem zabrousil k Goldie a musím říct, že nejen na Brno vysokej nadprůměr..(moje zkušenost je cca. 10 -12 erotických masérek).
Krásné prostředí v židenicích, zvenku to nevypadá, ale vevnitř nové a útulné..
Goldie je krásné, mladé kotátko, krásná prsíčka a kundička...
Masáž opravdu úžasná, začíná se na břiše, masíruje od zad, rukou, přes zadek a nevynechává tu hlavní část...
Relativně brzká otočka a pak úžasný koncert pro ruce a celé tělo, cca. 20 minutové dráždění penisu s oddalováním ejakulace...tiskne se a mazlí....
Taky úžasná masáž prostaty..
Jediné mínus je vysoká vstupní cena, 1300,-, ale při dalších návštěvách slíbeny slevy...

Kdo má rád příjemný relax a jiné erotické uvolnění, doporučuji....
honzakouris

Příspěvekod normalnikluk1 » pon 3. bře 2014, 8:21

Apropo - kolik je ta slíbená cena pro další návštěva? :? :?
normalnikluk1

Příspěvekod honzakouris » úte 4. bře 2014, 16:36

normalnikluk1 píše:Apropo - kolik je ta slíbená cena pro další návštěva? :? :?

za každou další návštěvu prý 100 dolů až na litr...
honzakouris

Příspěvekod petr188a » úte 4. bře 2014, 21:20

Ahoj, nevíte jestli Goldie ještě pracuje? Nedovolal jsem se a ani na email neodpovědela. Diky za info.
petr188a

Příspěvekod honzakouris » stř 5. bře 2014, 16:07

petr188a píše:Ahoj, nevíte jestli Goldie ještě pracuje? Nedovolal jsem se a ani na email neodpovědela. Diky za info.

Ahoj, co vím, tak minulý týden ještě pracovala....tak snad ano...
honzakouris

Příspěvekod petr188a » čtv 6. bře 2014, 9:20

Tak prý už to nedělá, ozvala se mi mailem :-(. Škoda
petr188a

Příspěvekod honzakouris » čtv 6. bře 2014, 13:51

petr188a píše:Tak prý už to nedělá, ozvala se mi mailem :-(. Škoda

to jo, moc lepších masáží jsem neměl a v Brně už vůbec....
honzakouris

Příspěvekod mirek123 » stř 9. dub 2014, 22:19

Pokud si dobře pamatuji tak s MadameGoldie pracovala jeste nějaká rozárka, která dělala taky masáže.
pokud je mi známo tak na stejné adrese ještě údajně dále pracuje. máte někdo nějaké info???
díky
mirek123

Zpět na Dotazy na dívky