od felix » úte 5. lis 2013, 12:33
Navštívil jsem cca před 3 týdny. Fotky jsou pravé a odpovídají reálu. Děvče mladé, štíhlé, dá se říci i hezké. Je příjemná i svým chováním a masírovala poměrně dobře a vzrušivě. Před návštěvou jsem s ní komunikoval mailem na Amatérech a chtěl jsem masáž, která není jen hlazení zad, ale erotická masáž, kdy se masérka věnuje zejména JEMU ve stylu HANDOB či leštění penisu s oddalováním orgasmu. Odpověděla, že zatím dělala standardní erotickou a tantrickou masáž, samozřejmě s patřičnou koncovkou, ale když ji řeknu, jak to chci, tak se to na mně ráda naučí. Dokonce mi i dala slevu.
Masáž sice začala v poloze na zádech, ale celkem brzy mi řekla, ať se otočím, začala se věnovat tomu hlavnímu. Občas sama nebo po mém přání zpomalila a celkem jsme se shodli, že čím déle si s ním bude hrát, tak to bude lepší. Je možné se ji jemně dotýkat či ji hladit, jsou však místa, kde nikoli.
Závěr zvládla po hodince nahánění dosti dobře a je znát, že se péra nebojí a umí mu dát co proto.
Celkově hodnotím dost slušně. Cenu za první masáž má sice vyšší (1300 Kč/hod), ale i na Amatérech nabízí slevu pro pravidelné zákazníky.
Rozhodně patří k těm lepším, co v Brně jsou. Z hlediska kvality provedení, bych ji hodnotil asi jako Gábinu 731079839, ale je o něco dražší. Typově je však jiná, dle mne zajímavá a stojí za vyzkoušení a je to příjemný zážitek.
Přesto za nejkvalitnější masérku považuji Timeu, o které jsem zde již psal, a jejich kvalit ještě nedosahuje.
Felix