vskutku ztezi uveritelny zazitek

kde zacit?

sentpaspossible z amateru, divoka zrzka inzerujici pod nickem fotomodelka je jedna a ta sama holcina. a to opravdu neobycejna. a vedoma si toho, tomu jeste pridava

domluva byla minimalne ted o vikendu ponekud slozitejsi. nakonec po nainstalovani nove hadice do jejiho sprchoveho koutu jsem se mohl i osprchovat. ted by to jeste chtelo jineho ochotneho remeslnika, co ji pred sukem pro zmenu procisti odtok.
holka je v obliceji prumerna, postavu ma peknou, ale kdyz uz je henta fotomodelka, tak by ted mela spis potit krev ve fitku.. a k te krvi se jeste dostanu
chodidla ma ze sveho milovaneho sportu kompletne dorasovane a to tak, ze byt na jejim miste, tak neztracim cas malovanim toho, co zbylo z jejich nehtu a radsi to vytrhnu a necham narust znova

no ale vzhled v jejim pripade je az na druhe koleji. protoze tu, damy a panove, mame ukazkovy pripad mladicke femme fatale, ktera dokaze chlapovi poradne zamotat hlavu, respektive se tak uz zjevne v par pripadech stalo a slecna z toho ma naramnou svandu (a prijem)

v sexu je hodne submisivni a ma to rada tvrde. nevim, co vsecko se sebou necha delat, ale je mi jasne, ze za jednu hodku se toho neda stihnout ani zlomek

v podstate si nemyslim, ze by mela jakoukoliv potrebu prijimat nahodilou klientelu, kdyz uz ma prijmy jiste. to, proc tak cini, si muzete lehce domyslet..
no, ale take musite byt pripraveni na odvracenou stranu jeji etericke bytosti s hlavou nekde v oblacich. male rucniky, sprchovy kout rychle se menici ve vanu, souloz na matraci na zemi vedle rozvrzane postele (prast jak uhod) a pak takova drobna, neocekavana prekvapeni.. toz rika se, ze rezava strecha, vlhky sklep. na par minut to rceni vzalo za sve, kdyz se holcina pohotove jala gelu. aby se jen o chvilku pozdeji vratilo jako bumerang v podobe struzky krve..

slecna si pak v zapalu boje (nebo tesne po nem) udelala takovy pekny obtisk svych zakrvacenych prstu na zed.
secteno a podtrzeno - holka nelze: jednalo se o ztezi uveritelny zazitek s divokou zrzkou. vidim to na opacko, ale radeji jindy nez za 4 tydny pocinaje dnesnim dnem..

dalsi recenze na ni, at to tu mame pekne pohromade:
Honovo:
http://sexprivat4you.cz/forum/viewtopic.php?f=2&t=4003#p32803Petr Soustal:
http://sexprivat4you.cz/forum/viewtopic.php?f=2&t=4003#p32937cislo na slecnu: no tak dobra, chlapi, zatim mazu, dokud se slecna trosku nerozkouka.
PS dik Honovo za zajimavy tip