Hledat  

sentpaspossible

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

sentpaspossible

Příspěvekod Pedro777 » pon 20. led 2014, 21:46

Dobrý den, zná někdo tuto dívku pod nickem sentpaspossible , našel jsem ji na amatérech

http://nick.amateri.cz/sentpaspossible

díky za případné info.
Pedro777

Re: sentpaspossible

Příspěvekod aldaqan » stř 28. kvě 2014, 14:54

nemá někdo zkušenost?
aldaqan

Příspěvekod jnsx » ned 14. zář 2014, 19:30

vskutku ztezi uveritelny zazitek :-) kde zacit? :-D

sentpaspossible z amateru, divoka zrzka inzerujici pod nickem fotomodelka je jedna a ta sama holcina. a to opravdu neobycejna. a vedoma si toho, tomu jeste pridava :-)

domluva byla minimalne ted o vikendu ponekud slozitejsi. nakonec po nainstalovani nove hadice do jejiho sprchoveho koutu jsem se mohl i osprchovat. ted by to jeste chtelo jineho ochotneho remeslnika, co ji pred sukem pro zmenu procisti odtok.

holka je v obliceji prumerna, postavu ma peknou, ale kdyz uz je henta fotomodelka, tak by ted mela spis potit krev ve fitku.. a k te krvi se jeste dostanu :twisted:
chodidla ma ze sveho milovaneho sportu kompletne dorasovane a to tak, ze byt na jejim miste, tak neztracim cas malovanim toho, co zbylo z jejich nehtu a radsi to vytrhnu a necham narust znova :-)

no ale vzhled v jejim pripade je az na druhe koleji. protoze tu, damy a panove, mame ukazkovy pripad mladicke femme fatale, ktera dokaze chlapovi poradne zamotat hlavu, respektive se tak uz zjevne v par pripadech stalo a slecna z toho ma naramnou svandu (a prijem) :-)

v sexu je hodne submisivni a ma to rada tvrde. nevim, co vsecko se sebou necha delat, ale je mi jasne, ze za jednu hodku se toho neda stihnout ani zlomek :-)
v podstate si nemyslim, ze by mela jakoukoliv potrebu prijimat nahodilou klientelu, kdyz uz ma prijmy jiste. to, proc tak cini, si muzete lehce domyslet..

no, ale take musite byt pripraveni na odvracenou stranu jeji etericke bytosti s hlavou nekde v oblacich. male rucniky, sprchovy kout rychle se menici ve vanu, souloz na matraci na zemi vedle rozvrzane postele (prast jak uhod) a pak takova drobna, neocekavana prekvapeni.. toz rika se, ze rezava strecha, vlhky sklep. na par minut to rceni vzalo za sve, kdyz se holcina pohotove jala gelu. aby se jen o chvilku pozdeji vratilo jako bumerang v podobe struzky krve.. :-) slecna si pak v zapalu boje (nebo tesne po nem) udelala takovy pekny obtisk svych zakrvacenych prstu na zed.

secteno a podtrzeno - holka nelze: jednalo se o ztezi uveritelny zazitek s divokou zrzkou. vidim to na opacko, ale radeji jindy nez za 4 tydny pocinaje dnesnim dnem.. :lol:

dalsi recenze na ni, at to tu mame pekne pohromade:
Honovo: http://sexprivat4you.cz/forum/viewtopic.php?f=2&t=4003#p32803
Petr Soustal: http://sexprivat4you.cz/forum/viewtopic.php?f=2&t=4003#p32937

cislo na slecnu: no tak dobra, chlapi, zatim mazu, dokud se slecna trosku nerozkouka.

PS dik Honovo za zajimavy tip :-)
Naposledy upravil jnsx dne čtv 18. zář 2014, 11:05, celkově upraveno 1
jnsx

Příspěvekod Petr Šoustal » ned 14. zář 2014, 22:25

...hele to číslo je její soukromé a né to co měla v inzerci, tak by si to tady asi dávat neměl! A buď rád žes měl už sprchu v cajku. Já se sprchoval holou hadicí. :lol:
Se divím, že tě ještě vzala, myslel jsem že jsem byl její poslední zákazník... :P Holt podnikavá dívka.
No co život člověka se skládá z pozitivních i negativních zážitků, kdyby neměl žádné negativní, nevážil by si těch pozitivních a v podstatě by ani nevěděl jak moc pozitivní jsou.
Petr Šoustal

Příspěvekod jnsx » ned 14. zář 2014, 22:50

ale prd, ona ma jine cislo, ktere je jeji soukrome. tohle ma udajne na business, pokud to vubec rozlisuje :-) vsak jsem ji to i rikal, ale tezko rict, jestli to neprovanulo v ten samy okamzik druhym ouskem kamsi do eteru ;-)
jnsx

Příspěvekod Petr Šoustal » pon 15. zář 2014, 0:08

...tak to teda nevím co je to její druhé číslo co měla v inzerci, když né pracovní :arrow: a to bez prdu. Možná by ses jí měl zeptat, než tady uveřejníš něco s čím asi nedala souhlas, vzhledem k tomu, že nebylo nikde veřejné, a inzerované již smazala. Proč asi?
No co život člověka se skládá z pozitivních i negativních zážitků, kdyby neměl žádné negativní, nevážil by si těch pozitivních a v podstatě by ani nevěděl jak moc pozitivní jsou.
Petr Šoustal

Příspěvekod honovo » čtv 18. zář 2014, 10:51

jnsx píše:PS dik Honovo za zajimavy tip :-)

Neni zac, kdyz muzu, pomuzu.

Jinak k tomu cislu, taky si myslim, ze je to jeji soukromy telefon. Je zajimave, ze vsichni ho ale mame. Na Tesinske pouzivala jedno pracovni cislo s predcislim 608, pak v dalsich inzeratech pouzivala jine cislo, ne tohle, co je zde uvedeno. Cely to dela dost neopatrne. Rekne svy pravy jmeno, dost netypicky, takze velice snadno vyhledate jeji profil na Facebooku, kde ma vesmes vsechno nastaveno jako verejnou informaci. V jejim zajmu a v ramci nasi pocestnosti bych to cislo smazal.
Naposledy upravil honovo dne pát 19. zář 2014, 13:42, celkově upraveno 1
honovo

Příspěvekod jnsx » čtv 18. zář 2014, 11:08

dobre. tak jsem to teda smazal, i kdyz je to posledni spolehlivy spojeni na ni. az bude chtit zas "masirovat" novou klientelu, tak se nekde nejake jeji cislo zase ukaze.. snad si do te doby v tom udela poradek.
jnsx

Zpět na Dotazy na dívky