|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Já jsem tam narazil na kočenu, která si říká Helenka, tel.: 737 884370 a v inzerátu zvala na super sex. Je to vyšší, taková dost "udělaná" holka, s větším bříškem a celkem hezkou tváří, ve věku kolem pětadvacítky. Vlasy delší, tmavé, prsa určitě ne 4, jak inzeruje, ale menší. Hodnocení super-sexu: Kuřba 3, mrdačka 2, přístup 1- byla velice milá a vstřícná. Zajímavé je, že měla panickou hrůzu z přetažení času. Asi je tam musí dusit přísní pasáci. Cena 800 za půlhoďky.Krupp píše:Zdravim, prosím, nemáte někdo zkušenosti s holkama z privátu v Brně na Merhautově 7 ? Je jich tam víc, o Petře jsem slyšel že nic moc, ale co ty ostatní? Nějaký doporučení nebo odrazení, či popis by se hodilo, díky.
david2 píše:Já jsem tam narazil na kočenu, která si říká Helenka, tel.: 737 884370 a v inzerátu zvala na super sex. Je to vyšší, taková dost "udělaná" holka, s větším bříškem a celkem hezkou tváří, ve věku kolem pětadvacítky. Vlasy delší, tmavé, prsa určitě ne 4, jak inzeruje, ale menší. Hodnocení super-sexu: Kuřba 3, mrdačka 2, přístup 1- byla velice milá a vstřícná. Zajímavé je, že měla panickou hrůzu z přetažení času. Asi je tam musí dusit přísní pasáci. Cena 800 za půlhoďky.Krupp píše:Zdravim, prosím, nemáte někdo zkušenosti s holkama z privátu v Brně na Merhautově 7 ? Je jich tam víc, o Petře jsem slyšel že nic moc, ale co ty ostatní? Nějaký doporučení nebo odrazení, či popis by se hodilo, díky.
Uživatelé procházející toto fórum: pavel.k a 25 návštevníků